Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Vremea se incalzeste – team building-ul soseste

Suntem în luna februarie, și cu toate că ar trebui să avem parte de un strat generos de zăpadă, soarele strălucește pe cer, iar de zăpadă auzim numai la televizor. Ceea ce automat ne face să ne gândim la primăvară, la frumusețile acesteia și la activitățile pe care le vom putea practica odată cu instalarea căldurii. Având în vedere condițiile meteo favorabile, multe firme încep deja să se gândească la activitățile de team building pentru anul asta.

Dacă nu ai programat această activitate încă din ultimele luni ale anului 2019, acum este cu siguranță momentul să o faci. Nu ezita să apelezi la serviciile unei echipe profesioniste cum sunt cei de la Vertical Adventure și urmează îndeaproape sfaturile pe care aceștia ți le vor oferi. Colaborând cu o echipă profesionistă în organizarea activităților de acest gen, îți va fi mult mai ușor să pui totul la punct, după care să stai fără griji până la momentul plecării.

Unul dintre lucrurile care țin de tine, atunci când începi organizarea unui team building, este rezervarea cazării. Înainte însă de a rezerva o cazare, trebuie să discuți atât cu echipa ta, cât și cu echipa organizatoare și să alegeți zona, locul unde vă veți petrece aceste câteva zile. Odată stabilit locul, și aleasă zona poți să începi căutările pentru cazare.

Este indicat să rezervi cazare încă din momentul în care ați hotărât zona și să nu lași asta pe ultima sută de metrii. Trebuie să te gândești la faptul că nu veți fi singurii care se vor afla în același timp în aceeași zonă, iar asta vă poate pune diferite piedici. Totodată știm cu toții, nu este ușor să găsești cazare pentru un grup mai mare de oameni. Ceea ce susține faptul că trebuie să cauți și să rezervi un loc numai pentru voi într-un timp cât mai scurt.

După rezervarea cazării, nu mai sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le faci. Cu ajutorul celor de la Vertical Adventure veți putea stabili câteva activități pe care tu și echipa ta doriți să le practicați. Restul activităților însă vor fi stabilite de către aceștia, în funcție de scopul final al acestei ieșiri.

Fiecare dintre aceste activități sunt special create pentru a îmbunătăți comunicarea între membrii echipei tale, pentru ai ajuta să lucreze mai bine împreună, să rezolve problemele într-un timp cât mai scurt și să fie mai eficienți. De asemenea veți practica și activități care vă vor ajuta să vă depășiți propriile limite, să vă învingeți diferite frici și să faceți activități pe care nu credeați că le puteți face.

Având în vedere vremea frumoasă care se instalează afară, gândul la activitățile de team building sunt din ce în ce mai puternice. Programează această activitate de pe acum și ai grijă ca echipa ta să aibă cel puțin o astfel de activitate în fiecare an.