Please assign a menu to the primary menu location under menu

beauty

Visia – tratamentul unic in Bucuresti la Clinica Yiara

Pielea reprezinta cel mai mare organ al corpului nostru, este prima linie de aparare impotriva agresiunilor externe si constituie un indicator fidel al starii generale de sanatate. Pe de alta parte, sanatatea si frumusetea pielii influenteaza in mod direct stima de sine si gradul de incredere, starea generala de bine si interactiunile sociale, precum si calitatea vietii in general. Trebuie sa ne pastram frumosi si sanatosi asa cum simtim si la interior, cu o analiza digitala a tenului sau analiza visia. O analiza computerizata a fetei te ajuta sa evaluezi calitatea pielii pentru a-i oferii cele mai adecvate tratamente oricarui tip de ten.

Primul pas este o consultatie de specialitate, care are drept scopuri principale evaluarea factorilor de agresiune actuali si in antecedente, stabilirea stilului de viata actual precum si analiza procesului de ingrijire al pielii (tipul de produse utilizate, manevrele efectuate, rutina de ingrijire a pielii etc.) precum si analiza prin tehnologia VISIA a modificarilor vizibile si invizibile de la nivelul pielii!

Visia este o noua metoda disponibila la Clinica Yiara ce evalueaza calitatea pielii printr-o analiza digitala multispectrala (permite analiza nivelului de hemoglobina si melanina), complexa si rapida, concomitenta pentru mai multi parametri si cu rezultate pe loc. Pe baza informatiilor furnizate de aceasta investigatie si a datelor clinice din timpul consultatiei,  se va stabili un program personalizat, pe linie de tratament, intretinere si preventie, atat pentru pacientii cu acnee, rozacee (inclusiv cuperoza) si melasma, cat si pentru prevenirea procesului de imbatranire al pielii, in functie de factorii de risc individuali si de efectele (vizibile si invizibile) ale acestor factori.

Frumusetea a fost definita in multe feluri, dar ceea este de departe cel mai uimitor, este ca frumusetea se gaseste in imperfectiune – un lucru frumos nu este niciodata perfect. Se mai gaseste in simplitate – lucrurile simple sunt deosebite. Frumusetea se gaseste de fiecare data, cand ne aflam intr-o stare de fericire – ceea ce inseamna ca bucuria si pacea interioara, ne ajuta sa vedem frumusetea care se afla in jurul nostru. Yiara iti ofera frumusetea!

Frumusetea se gaseste de fiecare data, cand ne aflam intr-o stare de fericire – ceea ce inseamna ca bucuria si pacea interioara, ne ajuta sa vedem frumusetea care se afla in jurul nostru.