Please assign a menu to the primary menu location under menu

Bucatarie

Visezi la bucataria ideală? Află cum o poți avea

Amenajarea bucătăriei depinde foarte mult de rolul pe care aceasta îl are pentru tine și casa ta. Aspectul bucătăriei variază în funcție de numeroși factori, imaginea de ansamblu reflectând importanța pe care aceasta încăpere o are pentru tine. Bucătăria trebuie să fie echilibrată, armonioasă și foarte bine organizată. Fie că ești pasionat de gătit sau nu, bucătăria este o parte importantă a casei tale. Amenajarea bucătăriei se face pe baza mai multor criterii, conform a ceea ce te interesează să îmbunătățești sau să schimbi la ea. Pentru a se încadra în bucatarii de vis, ea trebuie să fie mai întâi perfectă pentru tine. Dacă vrei să vezi cum arată bucătăria perfecta pentru tine accesează configurator mobila de bucatarie.

Configurator mobila de bucatarie

Poate ca nu știi cum va arăta bucataria de vis, dar dacă ai habar cum va arăta totul,  ce ai zice să poți schimba forma corpurilor? Configurator mobila de bucatarie este un element pus la dispoziție de KuechenTreff.ro cu ajutorul căruia îți poți proiecta bucătăria în format 3D, o poți trimite prietenilor și rudelor pentru a cere păreri sau poți descoperi noi modalități de combinare a corpurilor bucatarii. Vino cu planul tău într-unul din showroom-urile noastre și bucătăria ta va prinde viață.

Bucatarii de vis cu KuechenTreff.ro

În funcție de dimensiunile bucătăriei și de cât de multă lumină naturală pătrunde în această încăpere, poți folosi orice culoare care presupune o atmosferă vie, revigorantă, de la cele pământii precum bordo, albastru pal, galben muștar, până la cele metalice sau chiar mate. Culorile pe care le alegi trebuie să reprezinte și stilul pe care îl ai în minte pentru bucătăria ta, fie că este modern, clasic sau vintage. Iată câteva sugestii pentru fiecare dintre aceste trei stiluri: Culori pentru mobila de bucatarie în stil modern. Pentru stilul modern este recomandam să folosești în tonuri calde. O bună combinație este compusă dintr-un galben muștar și un gri mat sau cu negru pentru un contrast deosebit. Totuși, poți folosi și culori mai aprinse, precum albastru navy, combinat însă cu nuanțe deschise de galben, gri sau chiar aqua.

Culori potrivite pentru mobila de bucatarie în stil clasic Stilul clasic se constituie, de obicei, din culori neutre și atât, precum alb și crem și se poate apropia de cel modern cu ajutorul unor obiecte de culoare neagră, precum o insulă într-o bucătărie open-space. Diferite nuanțe de maro, precum castaniul, se potrivesc perfect cu un blat sau cu o masă din marmură.

Culorile potrivite bucătăriei în stil vintage. Stilul vintage presupune culori foarte deschise, șterse, care să confere un aspect elegant dar fresh. Vintage nu înseamnă doar o paletă cromatică neutră, poți aborda și culori precum mov, verde, albastru sau galben, însă în tonuri folosite în glazurarea bomboanelor fondante – cuminți.

KuechenTreff.ro are girjă să-ți amenajeze propria bucatarie de vis.