Please assign a menu to the primary menu location under menu

Recomandari

Un suport de lumanare cu o lumina aparte

Lumina in care ne desfasuram activitatile are o importanta ridicata asupra starii noastre de spirit. Nu doar ca ne afecteaza starea emotionala, dar ne poate ridica sau scadea si randamentul. De aceea, un suport de lumanare ar trebui ales cu atentie, astfel incat sa ne influenteze pozitiv.

Un suport de lumanare albastru: la ce foloseste?

Lumina rosie imbie la activitati meditative, precum cele artistice. In acelasi timp, lumina albastra ajuta psihicul sa se revigoreze si creste energia corporala. De aceea, astazi, magazinul Insignis ne propune un suport de lumanare albastru, in care sa asezam lumanari parfumate pentru a ne ajuta sa creem mai bine si sa ne desfasuram activitatile plini de energie.

Exista studii care demonstreaza efectul benefic al luminii albastre asupra randamentului la munca. In timp ce cea rosie te imbie la visare si meditatie, cea albastra este una dintre cele mai calmante pentru psihic.

Suportul de lumanare de la Insignis

La Insignis se gasesc mai multe tipuri de suporturi de lumanari, insa cel cu albastru este un model deosebit. Acesta face parte din gama Valo si este realizat din sticla lacuita. Are o inaltime de 10 centimetri, insa face parte dintr-o colectie in care se regaseste si unul ce are inaltimea de 14 centimetri. Suprafata acestui suport de lumanare este realizata intr-un mod futurist, astfel incat raspandeste o lumina plapanda, numai buna pentru a face activitati pline de vigoare.

Magazinul Insignis are o colectie impresionanta de obiecte de decor dintre care sa alegi pe cele care ti se potrivesc cel mai bine. Este ideal pentru a alege cadouri si a le oferi celor dragi, dar si pentru a iti decora complet casa, intr-un fel unic, asa cum nu vei mai vedea in alte parti. Alege sa cumperi un suport de lumanare, alaturi de alte produse, pentru a crea atmosfera pe care ti-o doresti.