Please assign a menu to the primary menu location under menu

beautyCosmetics

Uleiurile esentiale pentru corpul tau – Sfaturi BiocosmeticeMaroc.ro

uleiuri esentiale naturale - biocosmeticemaroc.ro

Uleiurile esentiale – un rasfat bine meritat pentru corpul tau. 

 

Cu siguranta ati auzit cat de mult bine pot sa faca organismului si pielii uleiurile esentiale, poate chiar le-ati si incercat insa, ele sunt un adevarat izvor de sanatate care nu trebuie sa lipseasca din rutina de ingrijire zilnica. Lavanda, scortisoara, citrice, rozmarin, eucalipt, menta, arbore de ceai, si multe altele, reprezinta doar o parte din meniul pregatit de natura pentru sanatatea noastra. Ele au proprietati diferite si actioneaza eficient impotriva unor afectiuni sau probleme cu care va confruntati la nivelul podoabei capilare sau al pielii.

 

Uleiuri esentiale eficiente pentru orice problema

ulei de argan cosmetic

Aceste uleiuri esentiale sunt foarte eficiente insa, trebuie sa aveti rabdare sa isi puna in functiune magia. Ele nu sunt nicidecum atat de miraculoase incat sa rezolve problemele cu care va confruntati inca de la prima aplicare dar, o data cu trecerea timpului si cu putina rabdare veti putea vedea rezultatele lor uimitoare.

Indiferent ce tip de terapii medicamentoase am utiliza nimic nu se compara cu efectele benefice pe care le ofera uleiurile esentiale naturale. Dar, pentru a putea sa fie eficiente si sa actioneze trebuie sa va asigurati ca uleiurile esentiale naturale pe care le utilizati sunt de calitate. Unele uleiuri naturale au nevoie de conditii speciale pentru ca sa isi pastreze proprietatile, precum uleiul de argan, care trebuie sa se comercializeze in recipiente speciale si sa fie pastrate corespunzator.

Calitatea uleiurilor esentiale se stabileste inca din momentul in care se decide modalitatea de procesare. Cele mai eficiente uleiuri naturale esentiale se obtin prin presare la rece, se tine cont de planta si de semintele acesteia, de sol, de conditiile de cultivare si, foarte important la modalitatea de distilare. Daca nu aveti la dispozitie un produs de calitate nici nu este de mirare ca terapia cu uleiuri esentiale naturale nu da roade.

Daca este sa facem o diferenta dintre uleiurile naturale si uleiurile grase, acestea din urma se obtin din seminte si fructe in timp ce pentru obtinerea celor naturale se utilizeaza intreaga planta. In momentul in care uleiurile se pastreaza in conditii improprii sau pur si simplu se uita de ele, atunci isi pierd foarte mult din calitate. Este recomandat sa se utilizeze numai uleiuri esentiale naturale proaspete iar acesta este si motivul pentru care nu veti gasi astfel de produse in cantitati mai mari decat se poate consuma.

 

Un ulei natural esential de calitate poate sa faca minuni pentru sanatatea dumneavoastra

 

Atunci cand se achizitioneaza uleiuri naturale, o atentie speciala trebuie acordata modalitatii de pastrare a lor. Pentru a va bucura de calitatile acestui produs este bine sa respectati recomandarile de pastrare si depozitare. De asemenea, uleiurile esentiale trebuie utilizate corect pentru afectiunile sau problemele cu care va confruntati, astfel incat sa actioneze eficient asupra problemelor si sa le corecteze.

uleiuri esentiale naturale - ulei de argan bio

Multe uleiuri esentiale au calitati antibacteriene, antivirale, antiparazitare sau antiinflamatoare, tocmai de aceea este recomandat sa le folositi corespunzator.

Uleiurile naturale esentiale nu se pot compara cu ceea ce se gaseste in comert intrucat acestea din urma contin doar extracte sau o cantitate prea mica din substanta activa, ineficiente  sa ofere ingrijirea de care aveti nevoie. Uleiurile naturale esentiale au o actiune puternica asupra problemelor cu care va confruntati si beneficiati de o ingrijire naturala fara efecte adverse. Sunt excelente a fi folosite in fiecare zi si nu trebuie sa va lipseasca din casa.