Please assign a menu to the primary menu location under menu

beauty

Ulei de canepa pentru o piele minunata

Ulei de canepa pentru o piele minunata

 

Vrei sa ai o piele perfecta? Iti doresti sa stralucesti si sa ai intotdeauna o piele deosebita si hidratata atunci trebuie sa intelegi ca ritualurile de ingrijire sunt cele mai importante. Alege ulei de canepa si vei avea parte de toate beneficiile pe care le doresti. Acesta va face adevarate minuni cu pielea ta si te va ajuta sa te pui in valoare asa cum iti doresti.

   Beneficiile unui ulei de canepa

Uleiul de canepa este bogat in acizi grasi si in substante hranitoare si este util in: prevenirea si atenuare ridurilor, hidratarea pielii uscate, acnee, eczeme si psoriazis, parul incurcat sau par uscat. 

Acest ulei este obtinut prin presarea la rece si are o culoare verzuie dar si o textura foarte fina. Acest aspect il face sa fie usor de combinat cu alte uleiuri si ingrediente naturale prin obtinerea unor emulsii si sapunuri. 

Principalii acizi din compozitia acestui ulei sunt Omega 3 si Omega 6.  Acest ulei de canepa este combinatia perfecta pentru mentinerea sanatatii celulare si sustine dezoltarea aspectului sanatos al pielii si al parului.

In plus daca ai afectiuni cornice ale pielii precum eczema sau dermatita uleiul de canepa este ideal pentru tine.  Acesta poate ajuta foarte mult la vindecarea acestora prin actiunea sa asupra pielii uscate dar si reducerea mancarimilor, rosetei sau a usturimii.  Acest ulei mai aduce reale beneficii si in cazul psoriazisului sau a defectelor de pigmentare.

Trebuie sa mai stii ca uleiul de canepa este foarte bogat in acid gama linolenic care are reale beneficii antiinflamatorii.  Acest tip de ulei este potrivit in cazul in care ai dureri musculare sau ai artrita. 

Uleiul de canepa contine 25 de proteine. Acestea sunt o sursa generoasa de aminoacizi care iti vor oferi sanatatea pe care o doresti. 

Uleiul de canepa te ajuta sa iti hidratezi pielea asa cum iti doresti.  Acesta iti ofera cele mai bune rezultate in cazul in care ai tenul ridat sau deshidratat.  Actiunea pe care o are asupra tenului tau va face ca ridurile sa fie putin mai vizibile. Foloseste acest ulei atunci cand porii sunt inca deschisi.