Please assign a menu to the primary menu location under menu

CopiiDiverse

Tu ce lapte praf ii dai bebelusului tau?

Prietena mea a devenit de curand mama. Dupa chinuri si nopti nedormite, a ajuns la concluzia ca nu are lapte suficient pentru a-l hrani pe cel mic. A fost la medic si acesta i-a recomandat lapte praf de completare deoarece bebelusul nu lua in greutate si era mai tot timpul infometat. I-a recomandat o anumita formula de lapte insa, dupa alte doua saptamani de chin, bebele parea sa refuze acel preparat. Prietena mea ajunsese la capatul puterilor. Atunci, m-a sunat sa ma intrebe cu ce il hraneam eu pe Andrei.

“- Ai consultat medicul?” am intrebat-o eu.

“- Da si mi-a recomandat o formula pe care nu a acceptat-o cel mic. Ce pot sa fac? Tu ce i-ai dat copilului tau?”

“- Deoarece nu am putut sa il hranesc pe cale naturala, eu i-am cumparat, inca din prima zi, lapte praf Topfer.”

“-Si l-a acceptat?”

“-Fara probleme! Inca il consumam si Andrei a trecut de varsta de 1 an.”

“-Dar e bun acest lapte?”

“-Da, pentru noi a fost si este cel mai bun. Afara de faptul ca Andrei l-a acceptat, laptele Topfer este procesat din laptele de la vaci crescute cu produse naturale, in zone bio, controlate permanent. Este un lapte 100% organic. In plus, este o formula imbunatatita cu elemente nutritive cum ar fi mineale si vitamine esentiale. Ele sunt dozate in functie de varsta copilului.”

“-Bebelusul meu are doar 2 luni. Ce tip de formula pot sa ii dau?”

“-Poti sa incerci sa il hranesti cu lapte praf Topfer 1. Suna si medicul pediatru si intreaba-l, pentru mai multa siguranta, insa eu as merge cu toata increderea cu acest lapte.”

“- Dar, unde este produs laptele Topfer?”

“-Asta e partea cea mai buna. Este un lapte produs in intregime in Germania, in zona Allgau din muntii Alpi. Este o zona renumita pentru puritatea aerului, a solului si a apei. Procesul de fabricare se afla sub supraveghere stricta. Formula acestuia este mereu imbunatatita de catre medici de specialitate. Este formula cea mai vanduta la ora actuala deoarece din ce in ce mai multi parinti au descoperit cat de bun este. Cat pentru copii, se pare ca foarte multi il tolereaza, iar, daca, de exemplu, existasugari cu alergii, Topfer a creat si formula hipoalergenica.”

“- Si de unde il pot lua? Este scump?”

“-Eu il comand de foarte mult timp de pe bebelusultau.ro. Nu este scump, insa pe acest site il gasesti la cel mai mic pret si livrarea se face rapid. Iti recomand, dupa ce vorbesti si cu pediatrul, sa il incerci.”

Prietena mea si-a sunat medicul chiar in ziua aceea. Medicul a zis ca nu e o idee rea si ca poate sa incerce si formula de la Topfer. Prietena mea a si facut comanda. Dupa 1 luna de zile toate mergeau ca pe roate. Bebelusul ei acceptase imediat formula de la Topfer si dezvoltarea lui era pe drumul cel bun.

Si eu si prietena mea le dam copiilor lapte praf Topfer. Tu ce lapte praf ii dai bebelusului tau?