Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Top 3 ținute pentru vară

 

Ținutele de vară trebuie să fie practice, lejere, răcoroase și să te simți minunat în ele. Pentru acestea este recomandată o accesorizare minimalistă, astfel încât să emani mereu bun gust și eleganță. Suprapunerile de bratari pentru picior sunt în tendințe în această vară. Astazi îți vom prezenta trei idei de ținute perfecte de purtat vara care se accesorizează ușor și la care se potrivesc perfect bratari pentru picior.

Rochii lungi, scurte și vaporoase

În topurile tendințelor se află rochiile vaporoase cu umerii goi sau deolteu în V. Acestea pot fi purtate la plajă, la o terasă sau atunci când vrei să mergi la o plimbare. De obicei, acestea au și o crestătură pe picior ceea ce permite purtarea unei bratari picior.

Rochiile scurte, cele cu volanănașe, cu umerii goi sau cu bretere subțiri sunt cele mai purtate în sezonul cald. Au o mare varietate de purtare și le poți accesoriza foarte ușor cu o pereche de cercei din argint și un lănțișor finuț.

Pantaloni scurți de blugi și un top clasic

În zilele lejere trebuie să porți neapărat o ținută formată din pantaloni scurți și un top clasic care să te pună în valoarea. Pantaloni scurți din denim, albi, albaștri sau chiar negri, se potrivesc extrem de bine cu topurile scurte, simple sau decupate, indiferent de culoarea lor. Pentru a obține o ținută frumoasă, poartă o pereche de teniși, o brățară de picior, un lănțisor lung și o poșetă de stradă.

Ținuta de plajă

După cum bine știm cu toții, vara este sezonul în care mergi la mare. Fie că alegi litoralul românescu sau o vacanță în altă țară, important este să fie la mare. Pe lângă varietatea de costume de baie este musai să alegi și un chimono. Chimonoul este special conceput pentru costumul de baie și reprezintă o investiție pe care merită să o faci. Recomandarea noastră este să alegi imprimeuri neutre sau culorile pastelate care să-ți permită să-l asociezi cu fiecare costum de baie pe care-l vei purta. Accesorizează-te la plajă cu o brățară de picior și o pălărie și vei arăta feminin și sexy în același timp.

Nu degeaba vara este anotimpul preferat al femeilor. Când vremea este frumoasă te poți îmbrăca și accesoriza cu orice dorești. Așa că, spor la shooping.