Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Tipuri de blugi. Care sunt cei mai potriviti pentru tine?

Aproape oricine are o pereche de blugi. Acesti pantaloni se remarca prin costul redus, rezistenta mare si aspectul deosebit de placut. Atunci cand vine vorba despre blugi de dama diversitatea este una uriasa, orice femeie putand sa aleaga intre sute de modele, cu forme si culori diferite.

Totusi, daca esti in cautarea unor blugi XXL dama s-ar putea sa ai ceva mai mult de lucru pentru a gasi marimea perfecta. Multe femei opteaza pentru blugi de barbati daca au ceva mai multe kg in plus, insa este o greseala. Poti sa alegi blugi marimi mari femei in functie de silueta si poti arata impecabil.

Cum alegi, asadar, blugii si care sunt cele mai populare tipuri?

Ai de ales intre mai multe tipuri de blugi, toate foarte interesante:

  • Blugii cu talie medie si inalta. Sunt blugi excelenti pentru o femeie care are cateva kg in plus, deoarece au capacitatea de a subtia talia. Asta nu inseamna ca nu pot fi purtati de catre femeile trase prin inel. Blugii cu talie inalta ofera un efect de slim fit si sunt ideali pentru a fi purtati cu botine sau sandale cu toc.
  • Blugii drepti. O alta categorie de blugi este cea a blugilor drepti. Sunt recomandati cu preponderenta femeilor care au picioare lungi si isi doresc condort. Pot alungi silueta si sunt ideali in mediul business.
  • Blugii evazati. Moda blugilor evazati nu a trecut inca, sau cel putin nu la femei. Acestia revin o data la cativa ani si se dovedesc o varianta vestimentara ideala pentru persoanele cu silueta in forma de mar. Sunt blugi destinati, parca, mediului business si pot fi purtati alaturi de un sacou si de pantofi cu toc.
  • Blugii Skinny. Chiar daca esti ceva mai plinuta poti opta pentru blugi skinny. Avand un material gros, chiar daca se muleaza pe picior pot oferi senzatia de subtiere.

Atunci cand cumperi o pereche de blugi este bine sa te asiguri ca ai achizitionat marimea potrivita pentru tine. Practic, blugii trebuie sa fie introdusi cu usurinta pe picior, fara sa te chinui 2 ore sa te imbraci si trebuie sa iti ofere confort. Pana la urma, sunt o piesa vestimentara casual…confortul este o parte din definitia lor.