Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Tine bolile departe cu ajutorul unor consumabile de hartie

 

 

Schimbarile climatice si poluarea excesiva sunt principalii factori datorita carora bacteriile si virusii au o continua evolutie. Multe dintre acestea pot fi anihilate cu succes, in timp ce altele ajung in timp sa-si mareasca rezistenta la metodele traditionale si cunoscute de combatere. Astfel se poate explica incidenta unor boli stravechi care ajung in prezent tot mai dificil de tratat si care cresc incidenta mortalitatii, dar si a aparitiei unor noi boli si infectii.

O rutina atenta de ingrijire ne poate ajuta sa prevenim aparitia si tratarea unor afectiuni de ordin medical, iar consumabilele de unica folosinta pot avea un rol extrem de important si eficient.

Includerea unor consumabile hartie in viata de zi cu zi ne poate scuti de episoadele neplacute in care bolile ne acapareaza integritatea fizica si morala in viata de familie si in societate.

 

Cum te pot ajuta astfel de produse hartie sa fii mereu sanatos

 

  1. Sunt rezistente

In functie de modul in care acestea au fost confectionate, de materialele si de straturile de hartie utilizate, prosoapele de hartie de unica folosinta pot avea structura necesara pentru a rezista cu succes la fel de bine ca un prosop textil, atunci cand te stergi pe maini, iti stergi nasul sau cand ai grija de zona intima etc.

Rezistenta lor le face ideale si pentru activitatile casnice, cat si in raport cu produsele de igiena si dezinfectare utilizate in sfera larga. Vorim de o calitate net superioara in cazul acestor role medicale si prosoape coafor, concepute in mod special pentru eficacitate maxima in domeniile profesionale in care incidenta bolilor si transmiterea acestora poate fi extrem de ridicata.

 

  1. Au diferite functionalitati

Le poti folosi oricand, atat acasa, la ingrijire, la curatenie, cat si in cadrul unor activitati profesionale, in centre, saloane, restaurante, etc. Gama de prosoape pliate este atat de vasta, incat nu cunosc limite in ceea ce priveste utilizarea lor. Exista astfel de consumabile din hartie de dimensiuni mai mici sau mai mari, astfel incat sa le poti integra cu usurinta in functie de specificul activitatii.

 

  1. Sunt igienice

Tinand cont de faptul ca ele vor putea fi utilizate o singura data, prosoapele de hartie sunt bineinteles, cele mai igienice produse de curatare si intretinere. Astfel, prin intermediul acestora previi migrarea bacteriilor de la un spatiu la altul, evitand totodata transmiterea si dezvoltarea unor noi boli. O rola prosop hartie poate fi utilizata de intrega familie, indiferent de dorintele si nevoile personale ale fiecaruia. Nu mai trebuie sa folosesti agenti chimici precum in cazul textilelor, detergenti la care tu sau unul dintre membri familiei aveti alergie sau la care puteti dezvolta anumite sensibilitati.

 

  1. Economisesc spatiu

Pentru ca oricine are nevoie de un ajutor pentru a curata suprafetele sau pentru a sterge anumite deseuri, nu mai esti nevoit sa-ti gasesti un articol pentru fiecare sarcina in parte. O rola de hartie ocupa in mod evident mai putin spatiu la vedere sau in dulap, astfel incat vei avea mai mult loc liber pentru organizarea si depozitarea produselor de sfera larga, dar ele te vor ajuta sa-ti indeplinesti intreg necesarul de igiena.