Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Stiu un loc de unde poti comanda cosmetice profesionale chiar acasa

Am multe prietene care se duc la saloanele de infrumusetare fiindca isi doresc o anumita o manichiura care sa reziste cat mai mult timp sau un tratament deosebit pentru par. Insa vine acel moment in care nu mai au timp si se plang ca nu mai arata bine.

Norocul lor a venit chiar de la mine. Le-am recomandat site-ul exclusivcosmetics.ro de pe care eu imi achizitionez frecvent samponul de par de la Kativa cu ulei de cocos organic si ojele semipermanente SNB care sunt preferatele mele.

Oja semipermanenta de pe Exclusiv Cosmetics mi-a intrecut toate asteptarile:

– Rezista pe unghii pana la 4 saptamani. Nu-i asa ca este minunat sa stii ca iti faci unghiile o data la patru saptamani, iar oja nu se ciobeste deloc?

– Exista 150 de culori de oja semipermanenta si de fiecare data imi aleg cel putin o nunta noua.

– Pensula este profesionala si distribuie uniform oja pe unghii.

Pe site sunt disponibile si alte produse cosmetice profesionale precum gene magnetice, instrumente de manichiura si pedichiura, masti si tratamente pentru par, care pot fi achizitionate chiar si de persoanele obisnuite, nu doar de porfesioniștii din saloane. Adio programare, adio asteptare si adio banilor suplimentari dati pe infrumusetarea la salon.

Produsele Exclusiv Cosmetics sunt  accesibile si investitia se concretizeaza in acea frumusete de durata pe care si-o doresc toate femeile!

Pentru comenzi mai mari de 150 de lei si credeti-ma va fi foarte greu sa va incadrati doar in acesta suma la cate produse bune sunt, transportul este gratuit oriunde in tara.

Intrati pe site-ul oficial si descoperiti intreaga gama de produse, apoi comandati-va favoritele si bucurati-va de ele! Va puteti face la fel de frumoase si acasa ca la saloanele de infrumusetare.