Please assign a menu to the primary menu location under menu

beauty

Spune “adio” celulitei cu Velashape!

Celulita reprezinta o problema estetica cu care din ce in ce mai multe femei se confrunta.  In momentul actual, pe piata din Romania, exista cateva tratamente ce constau in creme si geluri, costisitoare si cu rezultate minime. Clinica Yiara este cea care aduce o noutate si o rezolvare a problemei celulitei prin procedura velashape. Despre celulita, dar si in ce consta un tratament velashape vei afla din acest articol.

Ce este celulita?

Celulita este o acumulare de tesut adipos subcutanat, cel mai frecvent fiind intalnita la nivelul soldurilor, feselor si coapselor. Trebuie mentionat ca ocazional se poate extinde si in partea superioara a mainilor, la nivelul abdomenului inferior, dar si la nivelul sanilor. De asemenea, un lucru mai putin stiut e ca, desi ea se intalneste la majoritatea femeilor, poate fi prezenta si la barbati. Celulita nu e catalogata drept boala, dar poate cauza numeroase neplaceri, cele mai frecvente fiind cele de ordin estetic. Celulita este de mai multe tipuri:

  • Celulita adipoasa
  • Celulita edematoasa
  • Celulita fibroasa

Ce presupune un tratament velashape?

Velashape este una dintre cele mai eficiente solutii medical-estetice non-chirurgicale pentru tratarea celulitei, asociind radiofrecventa bipolara cu energia luminii infrarosie, completate de o pereche de role ce mobilizeaza mecanic tesutul cu ajutorul unui vacuum pulsat. Aceste tehnici iti asigura un tratament de succes intr-un timp scurt. Echipeaza-te eficient impotriva celulitei, avand 4 aparate incorporate intr-unul singur: VelaShape II.

Radiofrecventa – Arma revolutionara eficace, radiofrecventa incalzeste dermul, produce o reactie in lant ce favorizeaza migrarea fibroblastelor provocand o stimulare a fibrelor de colagen si elastina. Aceasta reactie stimuleaza o retractie optima si o restructurare/remodelare a pielii.

Vacuum pulsat – Mobilizarea obtinuta prin vacuum imbunatateste fluxul sanguin si limfatic, favorizeaza eliminarea reziduurilor si ajuta la dezlipirea tesuturilor cutanate si subcutanate, pentru a obtine rezultate eficiente.

Infrarosu – elimina rezistenta pielii la curentul electric. Stimuleaza metabolismul, activitatea celulara si resorbtia edemelor, aducand mai mult oxigen si un schimb celular imbunatatit.

Rolele mecanice spiralate – permit realizarea unui tratament bland si agreabil. Rezultatul imediat este imbunatatirea metabolismului energiei stocate in piele, accelerarea drenajului limfatic si micsorarea efectiva a marimii celulelor adipoase si astfel se reduce stratul de grasime.

Asadar, daca vrei sa scapi de celulita, procedura Velashape este o solutie eficienta avizata de specialistii din intreaga lume. De asemenea, acest tratament este nedureros, non-invaziv si nu ai nevoie de timp de recuperare dupa ce-l urmezi.