Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Sporeste siguranta cladirii de birouri sau a complexului tau comercial cu aplicatii din sticla rezistenta la foc

In ultima perioada am putut vedea la stiri tot felul de incendii izbucnite in diverse locatii, unele dintre ele avand pagube insemnate. Lucrurile ar fi stat poate mai bine daca ar fi existat in componenta constructiei sticla rezistenta la foc, cum e si cea produsa si distribuita de Xglas.
Asa cum ii spune si numele sticla e foare buna in caz de incendiu, are si protecite la fum, reduce radiatia termica emisa de focar. In functie de clasa ei sticla poate sa va scape anumite bunuri de distrugere, focul nu se mai raspandeste asa de rapid si poate fi tinut sub control mai usor.
Depunerile speciale de pe una din fetele foii geamului asigura o reducere rapida a transmiterii caldurii, sticla este ideala pentru aplicatii interioare si exterioare si poate avea dimensiuni mari, de pana la 4000x2000mm.

Cand se declanseaza incendiul sticla rezistenta la foc de la Xglas isi pastreaza claritatea, se integreaza perfect in geamul termoizolant fonic si termic. Protectia la foc pentru partitionari din anumite proiecte poate fi facuta simplu cu acest tip de sticla, din sticla se pot face si usi, luminatoare, fatade.
Atunci cand avem cladire langa cladire sticla este chiar recomandata ca sa nu provocam pagube si vecinilor in caz de incendiu mare. Sticla se monteaza si pe rame de diverse dimensiuni, montajul e usor si rapid si trebuie facut neaparat de catre specialisti cu experienta.
Pentru aplicatii mai complexe puteti folosi sticla dintr-o clasa superioara, multistrat, cu doua sau mai multe foi securizate, intre ele existand un gel transparent, activ la temperaturi mari. Asa cladirea si compartimentarile din ea vor fi in siguranta, fiecare aplicatie va avea o rezistenta mare pentru ca sticla e tratata special si e obtinuta prin procedee moderne.
Preturile pentru sticla sunt diferite, in functie de dimensiuni si producatori, termenul de livrare e rapid si poate fi negociat cu respectiva companie producatoare in functie de complexitatea lucrarilor efectuate pentru obtinerea geamurilor.