Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Solutii eficiente pentru afacerea ta

Pentru a face ca afacerea ta sa “decoleze” in cel mai scurt timp de la deschidere, trebuie sa apelezi la servicii de specialitate care sa ofere servicii vps cu servere dedicate, astfel tot procesul va rula la capacitate maxima.

GWhost.ro este o asemenea firma care isi ajuta clientii cu drag, atunci cand acestia cauta servere cu administrare.

Pornind de la ideea de marketing eficient, GWhost.ro ofera clientilor sai servicii eficiente pentru a-si gazdui datele online la preturi foarte avantajoase.

Punand la dispozitia clientilor o multime de pachete de administrare, acestia ofera avantajul de a avea propriul domeniu sub stricta supraveghere a expertilor de la GWhost, iar abonamentele sunt printre cele mai avantajoase. GWhost premiaza clientii care aleg colaborarea de lunga durata, iar cei care opteaza pentru un pachet anual pot primi pana la 15% reducere.

De ce sa alegi servicii vps?

Avantajul pe care il are un server VPS consta in partajarea exacta a resurselor serverului. Ceea ce inseamna ca stiti exact ce ati cumparat, deci cati vizitatori puteti tranzactiona pe site si care sunt limitele.

  • Alocarea CPU – un server dedicat unde pot fi alocate oricate vps-uri se doreste, in limita resurselor desigur. Caracteristica principala a unui VPS, alocarea CPU, reprezinta ce procentaj din procesorul serverului dedicat va este alocat.
  • Alocarea memoriei RAM – memoria RAM joaca un rol important in vederea alegerii unui VPS de caltiate. Toate aplicatiile web precum wordpress, php etc. solicita memorie RAM.
  • Spatiu izolat – aceasta facilitate impiedica riscul raspandirii unor virusi sau accesul hackerilor prin intermediul softurilor web prost concepute si folosite de “vecinii” cu care se partajeaza spatiul.
  • Access Root – aceasta functie indeplineste accesul deplin asupra serverului pentru a efectua orice fel de task necesar fie pe virtual private server, fie pe server dedicat.

GWhost.ro prezinta cele mai bune optiuni de gazduire clientilor care doresc o afacere sigura!