Please assign a menu to the primary menu location under menu

BucatarieDiverse

Solutii adecvate impotriva gandacilor de bucatarie

Solutii adecvate impotriva gandacilor de bucatarie

Gandacii de bucatarie sunt o sursa inepuizabila de stres si timp pierdut. Exact cand crezi ca ai scapat de ei, apare unul care merge nestingherit pe podea, iar noi o luam de la capat cu curatenia si deratizarea. In plus, acestia apar din ce in ce mai multi, pentru ca, data ce au patruns intr-un teritoriu in care au si caldura si surse de mancare, cu greu vor mai decide sa plece. Apar mai multi pentru ca, mediul fiind propice dezvoltarii, acestia isi lasa ouale si se inmultesc extrem de rapid si usor.

Solutii adecvate impotriva gandacilor de bucatarie

Prin urmare, trebuie sa alegem solutiile cele mai bune anti gandaci de bucatarie. Extrem de util sunt capcanele anti gandaci. Acestea functioneaza cu lipisi si inaltura orice tip de gandac de bucatarie, alaturi de furnici si paianjeni. Suprafata adeziva a unei astfel de capcane se afla pe un suport de plastic si contine o aroma specifica ce atrage daunatorii de acest tip. Partea buna este ca aceste capcane sunt extrem de rezistente in timp, chiar si la temperaturi scazute. Capcanele trebuie plasate in locurile in care stim ca obinuiesc sa apara gandacii, cum ar fi pe langa pereti, mobila, crapaturi sau in podurile caselor.

O alta solutie ar fi sa folosim un gel anti gandaci, produs insecticid ce ditruge gandacii si alte insecte ce invadeaza casa. Aceste geluri sunt potrivite pntru aplicari locale, in locurile in care stim ca sunt gandacii sau in care i-am tot vazut. Gelul anti gandaci poate fi folosit in interiorul aparatelor de uz casnic sau in interiorul aparatelor electonice precum frigiderul, aragazul, masini de spalat, instalatii electrice, dar si in interiorul spatiilor calde si umele, precum chiuveta, cada, WCul, conducte de apa sau puncte de colectare a deseurilor. Gelul  anti gandaci nu este toxic  pentru oameni.