Please assign a menu to the primary menu location under menu

beauty

Sistemul pentru unghii cu o siguranta de 5 stele de la Bio Sculpture

Bio Sculpture, brandul renumit atat pe plan national, cat si pe plan international, reprezinta singurul sistem de ingrijire pentru unghii de 5 stele ce promoveaza si sustine sanatatea acestora. Prin prisma Andreei Lascu, produsele Bio Sculpture au ajuns si la noi in tara cu o gama variata de geluri, lacuri si tratamente pentru unghii.

Totul a inceput in anul 1988, atunci cand Elmien Scholtz a lansat pentru prima data in lume gelul colorat BioSculpture care se intareste la UV si se indeparteaza prin inmuiere. Fiind o inovatie in domeniul infrumusetarii, cererea pentru gel unghii Bio Sculpture s-a extins in lume, iar astazi este lider mondial in ingrijirea unghiilor sanatoase.

 

Ce diferentiaza cu adevarat gelul Bio Sculpture de alte produse de masa este tocmai faptul ca nu are in compozitie substante daunatoare unghiilor, precum acetona, acrilici sau toluene. Mai mult decat atat, este un sistem pentru unghii cu o siguranta de 5 stele datorita formulei non-toxice imbogatita cu vitamine si minerale ce nu foloseste produse de origine animala. Acest sistem este folosit astazi in saloanele specializate in peste 40 de tari, deoarece nu se ciobeste, are un finisaj puternic, flexibil si lucios si are rolul de a intari si proteja unghiile naturale. In plus, ce face gelul Bio Sculpture special este modul in care acesta se indeparteaza, fara a fi nevoie de nicio agresiune asupra unghiilor cu pile sau freze.

Datorita acestor multiple avantaje pe care le ofera, gelul Bio Sculpture este primul gel pentru unghii care a primit certificatul de 5 stele de siguranta, tolerabilitate si eficacitate din partea Institutului de Cercetare Clinica FARMOVS PAREXEL. Tehnicienii de unghii care isi doresc sa foloseasca gelul Bio Sculpture sunt nevoiti sa urmeze Trainingul Bio Sculpture Gel care ii va ajuta sa se perfectioneze si sa isi consolideze cunostintele in materie de unghii si tratarea potrivita a lor.

Daca si tu vrei sa lucrezi cu sistemul pentru unghii cu o siguranta de 5 stele de la Bio Sculpture acceseaza site-ul www.bio-sculpture.ro sau intra in contact direct cu Andreea Lascu la numarul 0741.230.240 sau pe adresa de e-mail andreea.lascu@bio-sculpture.ro.