Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Si in Codlea exista o firma de servicii funerare care a fost admisa in dispeceratul national 07Funerare.ro

Persoanele care se confrunta cu decesul unui membru al familiei cauta cea mai buna firma de pompe funebre sa le ajute la organizarea ceremoniei. Daca inainte era mai greu, fiindca era necesara informarea prealabila, adica o colectare detaliata de date (evaluari ale clientilor, trecerea in revista a serviciilor disponibile, testimoniale privind colaborarea cu firma respectiva), in prezent, sa te asiguri ca o firma de servicii funerare este de top, o cauti in baza de date a dispeceratului funerar national 07Funerare.ro.

Prezenta pe site-ul call-centerului pretentios este indicatorul de care ai nevoie.

Sa luam ca exemple Servicii Funerare Codlea  si sa analizam cu atentie dotarile si capacitatea de a oferi servicii in mod autonom! Este important ca o firma sa nu depinda de anumite institutii sau de alte firme care sa ii puna la dispozitie sali, cand are de pregatit decedatul sau de organizat parastasul.

Iata prin ce a reusit Rusu Adrian sa inscrie firma de pompe funebre pe care o conduce in topul celor mai bune din tara:

-echipa de la Servicii Funerare Codlea este capabila sa ofere servicii non-stop. Este foarte important sa stii ca la orice ora ar surveni decesul, ei vin si preiau decedatul sa il pregateasca pentru ceremonie si a doua zi va fi depus la capela, cu tot ceea ce are nevoie.

-firma dispune de sala de pregatire a decedatului si de sala pentru organizarea prastaselor. Exact ce va spuneam mai la inceput, nu depind de nimeni si de aceea pot lucra non-stop, fiindca nu trebuie sa ceara o cheie ca sa deschida sala in care isi desfasoara activitatea. De asemenea, sala in care se organizeaza mesele de pomenire este luminoasa, spatioasa si mentinuta curata tot timpul de catre personalul harnic.

-preturile sunt comunicate transparent si onestitatea echipei este apreciata de toti clientii. Cuvantul dat este respectat, prevederile contractuale reprezinta litera de lege.

-au experienta si se straduiesc sa organizeze fiecare ceremonie la superlativ, in cel mai scurt timp. Salariatii lucreaza perfect in echipa, fac fata conditiilor de stres maxim si demonstreaza respect fata de decedati si fata de apartinatori.

-au o flota funerara alcatuita din masini autorizate, mereu curate, mereu pregatite de drum, conduse de soferi profesionisti si respectuosi. In locul de depozitare a sicrielor se pot seta temperaturi scazute, daca transportul se face vara, in zile caniculare.

-bucatarie proprie in care se pregateste mancare buna pentru parastase, din cele mai proaspete ingredient, in conditii de maxima igiena.

-capacitatea de a pune la dispozitia familiei indurerate a tuturor produselor necesare ceremoniei: prosoape, batiste.

-in stoc sunt sute de modele de sicrie complet dotate, de la cele de lux, pana la cele mai ieftine.

Cam asa stau lucrurile cu toate firmele din tara. In cazul in care nu sunteti din Codlea, dar aveti nevoie de o firma de servicii funerare de nota 10, in care sa aveti incredere si careia sa ii solicitati sa organizeze inhumarea celor dragi, cautati in baza de date a Call-Centerului 07Funerare.ro si o gasiti acolo in mod sigur!

Prezenta ei pe site-ul celor mai bune firme de profil reprezinta indemnul de a semna cat mai repede contractul de prestari servicii.