Please assign a menu to the primary menu location under menu

Bucatarie

Sfaturi utile pentru o bucătărie de vis

Pentru o bucătărie amenajată după cele mai înalte standarde ai nevoie de idei amenajare bucatarie simple și clare. Amenajarea bucătăriei depinde foarte mult de rolul pe care aceasta îl are pentru tine și casa ta. Aspectul bucătăriei variază în funcție de numeroși factori, imaginea de ansamblu reflectând importanța pe care aceasta încăpere o are pentru tine. Bucătăria trebuie să fie echilibrată, armonioasă și foarte bine organizată. Fie că ești pasionat de gătit sau nu, bucătăria este o parte importantă a casei tale. Amenajarea bucătăriei se face pe baza mai multor criterii, conform a ceea ce te interesează să îmbunătățești sau să schimbi la ea. Pentru a se încadra în bucatarii de vis, ea trebuie să fie mai întâi perfectă pentru tine. Alege o bucatarie din gama de bucatarii la comanda și vei obține fix ce îți dorești fără prea mult stres.

Bucătăria este locul în care, cel puțin o data pe zi, toată familia se întânlește, indiferent dacă membrii familiei gătesc împreună sau dacă se adună doar să servească masa. În bucătărie se întâmplă lucruri magice, mai ales atunci când din câteva ingrediente, multe condimente și o grămadă de iubire se nasc mâncăruri delicioase și discuții interesante până târziu. Pentru a creea un loc cu adevărat magic, cald și primitor e necesară puțină inspirație atunci când alegi mobilierul pentru cea mai primitoare camera din casă. Urmați câteva sfaturi utile și importante pentru a putea avea o energie plăcută atunci când petreci timp de calitate cu familia.

Bucătăria trebuie mobilată și echipată ținând cont de toate funcțiile pe care aceasta le are. Timpul petrecut în bucătărie poate fi o experiență mult mai plăcută dacă mobila de bucătărie este bine concepută, mai ales acum când bucătăria a preluat câteva din atribuțiile camerei de zi.

Să alegi mobila de bucătărie este o chestiune foarte serioasă. Având în vedere că durata de viață a unei bucătării depășește de regulă 15 ani, este esențial să aloci suficient timp configurării și proiectării acestui spațiu.

Calitatea la fel de importantă precum designul

Un factor extrem de important în alegerea mobilierului unei bucătării îl reprezintă calitatea materialului și a execuției. Mobila de bucătărie nu se schimbă anual, durata ei de viață fiind de 15 ani. Din acest motiv trebuie să optăm pentru modelul care va trece testul timpului. De asemenea, trebuie reținut că mobila de bucătărie se uzează mai ușor deoarece se utilizează zilnic, motiv în plus să ținem cont de calitate.

Din aceste motive, recomandarea noastră este gama de bucatarii la comanda. Alegând această opțiune veți scăpa de stresul potrivirii dimensiunilor și veți avea o bucătărie exact așa cum v-o doriți. Plus de asta, aici veți găsi configurator mobila de bucatarie pentru a putea vedea cum va arăta totul înainte.  Prețurile pentru mobila de bucatarie la comanda sunt foarte variate. Dat fiind faptul că nu amenajați bucătăria în fiecare an, investiția în mobila de bucatarie merită făcută.

Folosește configuratorul de bucatarii pentru a știi cum va arăta totul

Probabil știi cum va arăta bucătăria ta ideală, dar ce ai zice să poți schimba forma corpurilor? Configuratorul de bucatarii este un element pus la dispoziție de KuechenTreff.ro cu ajutorul căruia îți poți proiecta bucătăria în format 3D, o poți trimite prietenilor și rudelor pentru a cere păreri sau poți descoperi noi modalități de combinare a corpurilor bucatarii. Vino cu planul tău într-unul din showroom-urile noastre și bucătăria ta va prinde viață.