Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Sfaturi Privind Folosirea Spray-Ului De Fixare Al Machiajului

S

Spray-ul de fixare este un produs indispensabil, mai ales dacă urmează să petreceți mai multe ore în afara casei și doriți să prelungiți durata machiajului.

În acest articol vă vom spune tot ce trebuie să știți despre spray-ul fixator pentru machiaj astfel încât să știți cum să-l alegeți și de unde să-l cumparați.

Cine ar trebui să folosească spray-ul de fixare machiaj și de ce ar trebui folosit?

Este potrivit pentru toate tipurile de piele. Cu toate acestea, ar trebui să aveți grijă dacă pielea este sensibilă sau uscată, deoarece multe dintre ele conțin alcool. Acest ingredient poate usca pielea, deci este indicat sa folosiți un aerosol cu ​​glicerina.

În funcție de formula pe care o alegeți, puteți să vă hidratați pielea sau să o păstrați proaspătă pe toată perioada machiajului. Rețineți că nu ar trebui să pulverizați o cantitate mare. Este îndeajuns să aplicați o cantitate mică și veți fi gata de plecare!

Opțiunea 1 pentru aplicarea spray-ului de fixare machiaj

Aplicarea este foarte simplă, trebuie doar să-l pulverizați pe ten, ținând ochii închiși.

Primul pas este ca machiajul să fie complet. Ulterior, țineți spray-ul de fixare la o distanță de 25 -35 cm. de ten și aplicați câteva pufuri pe ten sau pe pensula de fond de ten. Lăsați spray-ul să se usuce în mod natural, timp de 2 minute.

Opțiunea 2 pentru aplicarea spray-ului de fixare machiaj

Se recomandă curățarea tenului în prealabil, cu un produs pentru curățare facială. Dacă intrați pe Redvelvet.ro, veți descoperi o gamă variată de produse cosmetice si de curățare facială. Puteți alege un gel de curățare, o apă micelară sau o loțiune de curățare calmantă  sau fond de ten Dermacol, unul dintre cele mai vizibile și de succes brand-uri de pe piață.

Apoi, uscați-vă fața cu un prosop prin mișcări de tapotare. Aplicați o cantitate mică de cremă hidratantă pe față și lăsați pielea să o absoarbă  două sau trei minute. Pulverizați pe față spray de fixare machiaj și lăsați să se usuce în mod natural 2 sau 3 minute. Apoi, completați-vă machiajul, așa cum faceți în mod regulat.Cotinuarea pe PerfectMakeup.ro