Please assign a menu to the primary menu location under menu

Recomandari

Sfaturi pentru a obtine fotografii bune la nunta ta

Sfaturi pentru a obtine fotografii bune la nunta ta

În curând aveți o nuntă? Felicitări! Acesta este un eveniment plin de bucurie, demn de a fi amintit dupa mulți ani.

Desigur, pentru a-ți aminti mai bine, ai nevoie de un fotograf de nunta. Iar, acest lucru este corect. Dar, fotografiile bune si frumoase sunt rezultatul muncii nu numai a fotografului tău, ci și a muncii tale. Există câteva lucruri simple pe care numai tu le poti face pentru a face fotografiile perfecte. Aceste sfaturi sunt derivate din experiența fotografilor a colegilor, a prietenilor, si speram ca te vor ajuta să economisesti timp, nervi, și, de asemenea sa obtii fotografii de nunta, exact ca si în realitate.

Alegerea competentă a fotografului

Este foarte important să faceți singur această alegere. Nu întotdeauna opțiunile pe care părinții sau prietenii tai le oferă, sunt potrivite pentru tine. Desigur, poti tine cont de toate recomandările celor apropiati de tine, dar nu uita că, alte persoane au interese lor, atitudini și gusturi, care pot fi negative pentru tine.

Somnul bun

Cu siguranta ai observat starile tale atunci cand nu ai dormit indeajuns. Si, nu este acelasi lucru cu a merge la un club sau la petrecerea burlacilor sau a licenței, ci ultima noapte inainte de nunta. In ziua nuntii, nesomnul poate prezenta un mare risc, deoarece ai putea fi usor iritat, nervos, te-ai putea certa cu familia și ai putea  reacționa pozitiv la toate evenimentele care ti se întâmplă în timpul zilei. In acest caz, niciun fotograf nu poate face fotografii bune si pline de bucurie, dacă ai o dispoziție proastă.

Machiaj profesional

Nu te baza in această problemă pe prietenele și surorile tale, ci, numai dacă nu ai apelat la un stilist profesionist cu o vasta experiență. Machiajul sau coafura iti pot strica toată ziua, daca nu sunt accentuate avantajele si, de asemenea, ascunse deficiențele. Problema alegerii unui artist de make-up trebuie să fie abordată cu toată seriozitatea. Artistul de make-up este persoana cu care iti vei petrece dimineața zilei de nuntă. De asemenea, merită să se țină cont de faptul că orice experimente cu produse cosmetice, solarii, curățarea pielii trebuie efectuate cel puțin o lună înainte de ziua dvs. Roșeața pe piele, o reacție nedorită la procedurile cosmetice, pielea arsă nu se va ascunde în spatele oricărui machiaj și va efectua chiar și sub un strat gros de machiaj. Excepția, poate, este doar designul sprâncenelor, pe care îl puteți face cu o zi înainte de nuntă, sau timp de trei zile (dacă aceasta este culoarea). Un artist bun machiaj va fi mai ieftin decât o retușare profundă a tuturor fotografiilor de nuntă.

Aceleasi sfaturi se aplica si pentru video nunta, videograful de nunta colaboreaza cu fotograful in munca sa. Pentru alegerea unui videograf bun puteti cere parerea fotografului insa nu uitati sa studiati portofoliu filmari nunti al acestui videograf de nunta.