Please assign a menu to the primary menu location under menu

beautyDiverse

Sex diversificat pentru cuplurile rezistente

Sexul este activitatea de cuplu preferată de toți oamenii. Nopțile petrecute cu persoana iubită sunt neprețuite și de neuitat în același timp. Cuplurile moderne prefer să folosească jucăriile sexuale pentru a-și diversifica viața sexuală. Cu siguranță, ai fost tentată măcar o data să folosești un vibrator sau o pereche de bile anale. Dacă iubitul tău este plecat de lângă tine chiar și pentru câteva zile, acum este momentul să le încerci.

Printre preferate se află vibratoarele Lovense

Vibratoarele Lovense sunt jucăriile sexuale cuplu care incită femeile imediat cum acestea se gândesc la ele.  Chiar dacă sunteți la distanță, puteți învinge bariera și să experimentați cele mai intense senzații. Conectate wireless și extrem de ușor de controlat, acest tip de vibratoare vă vor face să vă simțiți extrem de bine chiar și la km distanță.

Relațiile la distanță ating acum un nivel avansat cu ajutorul vibratoarelor Lovense, pe care le găsești pe LoveBuz.ro . Formele futuriste, calitatea premium și materialele fine care să te stimuleze puternic formează jucăria perfectă pentru a-i aduce fericire iubitei tale, mai ales atunci când tu nu ești lângă ea.

Vibratorul Lovense se poate controla cu ajutorul aplicației Lovense Connect sau aplicația Lovense Remote. Se controlează prin intermediul aplicației folosind telefonul ca și telecomandă. Un alt lucru important este că telefonul trebuie conectat la wireless. Aplicația îți oferă posibilitatea să îți creezi propriile tipuri de vibrații și pulsații prin simpla atingere a ecranului. Totodată, prin intermediul telefonului vibratorul crează vibrații prin intermediul muzicii.

Tu ai auzit de OhMiBod?

Nu trebuie să te simți singură sau tristă pentru că iubitul tău se află la distanță față de tine. Soluția există și se numește OhMiBod. Vibratoarele OhMiBod sunt smart, sistemul lor de utilizare neținând cont de distanță. Aceste vibratoare se pot conecta la wireless și includ un sistem de comandă controlat printr-o aplicație gratuită care se poate instala pe smartphone și care conține diverse funcții, spre exemplu înregistrarea audio sau înregistrarea tiparelor de mișcare.

Tot din gama OhMiBod face parte și vibratorul care funcționează în ritmul muzicii. Aceste două vibratoare are două moduri de operare: în Club Mode, Club Vive produce vibrații în ritmul muzicii. De asemenea, puteți oferi partenerului controlul de la distanță. Cu vibratorul ascuns OhMiBod puteți simți 5 niveluri silențioase și intense de vibrații. Club Vine poate vibra totodată și în ritmul vocii partenerului. La fel ca toate celelalte vibratoare OhMiBod, Club Vibe poate fi folosit fără muzică, trebuie doar să comutați la opțiunea Mod manual și să jucați cu cele 5 viteze de vibrație pre-programate.

De ce ai folosi un masturbator?

Vaginul femeii este un loc călduros și umed, dar mai ales este locul preferat al bărbaților. Aceștia își doresc ca acest minunat loc să fie mereu la îndemâna lor și pregătit pentru marea apariție. Așadar, vă prezentăm noua gamă de masturbatoare și vagine special create pentru voi, bărbații!

Descoperă noi senzații cu noile jucării sexuale dedicate exclusive bărbaților.

Folosirea unor jucării sexuale precum masturbatoarele este extrem de benefică pentru sănătatea fizică și psihică a utilizatorilor. Folosind masturbatoare sau vagine, te vei simți lipsit de stres, mult mai încrezător în propriile forte, iar din punct de vedere sexual vei fi cu adevărat satisfăcut.

Investește în calitate și achiziționează-ți masturbatoare și vagine de calitate. LoveBuz.ro este soluția potrivită nevoilor tale.

 

Diversifică-ți plăcerea folosind jucăriile sexuale cuplu de la sex shop online LoveBuz.ro. Îmbină calitatea cu plăcerea pentru a-ți creea senzații de neuitat.