Please assign a menu to the primary menu location under menu

Diverse

Servicii psihoterapie in Bucuresti

Servicii psihoterapie in Bucuresti

Foarte multe persoane din Romania trateaza remediul terapeutic cu multa reticenta, in multe cazuri din mandrie sau din teama. Recunoasterea si admiterea vulnerabilitatii personale este greu de acceptat, in conditiile in care societatea promoveza puterea manifestata in forme multiple, nu numai pentru barbati, dar si pentru femei. Stigmatul social al unui individ cu afectiuni psihice este insa de actualitate, dar nu este asociat cu psihoterapia si tratamentul psihologului.

Exista momente in viata cand fiecare dintre noi are nevoie de un psiholog. Sunt gesturi si manifestari evidente care ne dau de gol ca in momentul acela trecem printr-o perioada dificila, mai ales cand nu exista persoane dispuse sa asculte si sa ofere un sfat, pentru a va ajuta sa treceti peste impediment.

Pentru cine este folositoare o sedinta de psihoterapie?

Multe dintre persoanele care frecventeaza cabinetul de psihoterapie prezinta anumite semne distincte si anumite probleme pe planul personal emotional. In momentul in care se prezinta la psiholog, persoanele pot avea:

– o personalitate sensibila, care trece printr-un moment delicat;

– probleme pe care nu le pot depasi;

– greutati imposibil de confruntat;

– imposibilitatea gasirii ajutorului printre membrii familiei sau prieteni.

Ce este psihoterapia?

Psihoterapia este un proces intreg de tratament complex, centrat pe eliminarea anumitor simptome si comportamente disfunctionale, stari de chin sau multe alte tulburari mentale. Aceasta metoda este bazata pe dialog si ofera un cadru perfect in care poti vorbi deschis despre orice problema existenta in viata personala. Intr-o sedinta de psihoterapie, vei lucra impreuna cu psihoterapeutul pentru a identifica si schimba comportamentele, convingerile si emotiile.

O astfel de asistare psihologica in viata de zi cu zi premite definirea unui diagnostic precis, in prezenta unor tulburari ce tin de psihic si tratamentul potrivit pentru astfel de probleme. Tot procedeul presupune o evaluare psihologica, psihoterapie, optimizare comportamentala si dezvoltare personala.

Apelati la un cabinet psiholog Bucuresti, pentru a trata toate aceste afectiuni si tulburari care distrug linistea dumneavoastra sufleteasca. Aceasta metoda, bazata pe dialogul cu un psihoterapeut, este ca orice alt tratament al unui medic generalist si de accea trebuie tratat cu atentia, respectul si increderea cuvenita.

In capitala puteti gasi un cabinet Psiholog Bucuresti, Daniel Ivan, unde puteti apela cu incredere in meomentele in care treceti prin perioade dificile. Aceti la dispozitie servicii de psihoterapie individuala, hipnoterapie, dezvoltare personala, terapie de cuplu si chiar si terapie de familie. Eliminati toate aceste probleme din viata dumneavoastra si reveniti la un stil mult mai echilibrat si sanatos.