Please assign a menu to the primary menu location under menu

DiverseRecomandari

Serverele Second Hand – Întotdeauna o Soluție

Serverul este cheia bunei funcționări a oricărei companii mari și mijlocii. Clienții care au nevoie de un control atent al fluxurilor mari de informații sau de o atenție maximă, pun antreprenorii în fața necesității de a automatiza procesele de management, ceea ce poate fi obținut numai dacă sunt disponibile dispozitive IT de înaltă calitate. Prin urmare, cumpărarea de servere second hand este o necesitate.

Servere second hand – Caracteristici și beneficii

Toți cei care doresc să cumpere un server știu cât de scump poate fi un astfel de dispozitiv. Un dispozitiv de înaltă calitate care poate face față cu succes volumelor mari de muncă, va costa o sumă considerabilă. Și în condițiile crizei economice, nu orice companie își poate permite o achiziție atât de scumpă. Prin urmare, cea mai bună cale de a ieși din situație și pentru cei care doresc să economisească bani, este să cumperi servere second hand.

Servere second hand – Avantaje

Acest dispozitiv devine din ce în ce mai popular în rândul oamenilor de afaceri. Și motivele pentru creșterea popularității sale, sunt următoarele aspecte pozitive:

Preţ profitabil. Acesta este principalul plus care face ca cererea de echipamente secundare să fie incredibil de solicitată. Spre deosebire de un server nou, un dispozitiv second-hand poate costa de două, trei ori mai ieftin, ceea ce este foarte benefic pentru un cumpărător limitat de un cadru financiar. Ar trebui să știi că, cu cât echipamentul este mai vechi, cu atât costul este mai mic.

Fiabilitate. În ciuda faptului că serverul secundar a fost utilizat, este totuși, o opțiune mai fiabilă decât cea nouă, deoarece se supune testării minuțioase pentru încărcarea maximă, înainte de a fi trimis cumpărătorului. Prin urmare, echipamentul second hand îl poate mulțumi pe proprietarul său.

Durată lungă de viață. După cum arată practica, dispozitivele secundare servesc doar cu 2-3 ani mai puțin decât cele noi. Cu toate acestea, „vechimea” lor nu afectează în niciun fel productivitatea. După cum poți vedea, alegând un server second-hand, nu pierzi nimic, ci câștigi din punct de vedere financiar.

Cum să alegi echipamentul potrivit?

Mai întâi trebuie să găsești un furnizor de echipamente. Există furnizori care au o experiență vastă în acest domeniu, precum și în selectarea echipamentelor de care ai nevoie. Dacă nu înțelegi caracteristicile echipamentului, poți contacta managerul pentru sfaturi în ceea ce privește alegerea dispozitivelor. Nu trebuie decât să specifici specialistului exact ce volume de lucrări și tipuri de proceduri urmează să efectuezi cu echipamentul. Specialistul va selecta echipamentul adecvat din punct de vedere al configurației și performanței, oferindu-ți servere second hand pentru orice sarcini de producție, care să nu-ți creeze probleme.