Please assign a menu to the primary menu location under menu

Diverse

Secretele meseriei de model de videochat

Model-videochat-smartchat-galati

Fiecare meserie are secrete, are câteva lucruri esențiale pe care ar trebui să le ia în considerare orice angajat pentru a atinge succesul. Vocile critice, vocile răutăcioase ar putea spune că: Ce secrete ar putea avea o astfel de meserie? Trebuie doar să fii frumoasă și să arăți bine și atâta tot!

    Mulți oameni confundă videochatul cu modellingul și în fond, aceste domenii nu prea au vreo tangență unul cu altul. Într-adevăr, trebuie să ai un aspect fizic plăcut ca model de videochat, dar cine spune că trebuie să arăți ca pe coperțile revistelor de modă? Să fii perfectă, fără defecte și fără niciun cusur?

    În ce constă meseria de model de videochat?

    O întrebare pe care și-o pun mulți oameni, în special tinerele care vin la interviuri la marile studiouri de videochat.

    În primul rând, trebuie să-ți placă ceea ce faci. În orice domeniu ai lucra, dacă faci un lucru din obligație, se simte. Când nu-ți place ceea ce faci, se vede de la o poștă, și nici nu ai cum să avansezi.

    Trebuie să fii ambițioasă, să-ți dorești să faci mai mult. Nu e suficient să te mulțumești cu ceea ce ai, trebuie să lupți permanent pentru a deveni mai bună, să-ți dorești să te dezvolți. Însă, la acces lucru trebuie să contribuie foarte mult și studioul. De pildă, smartchat.ro le pune la dispoziția modelelor traineri special pregătiți pentru a le ajuta să-și dubleze veniturile, să ajungă la sume lunare de neimaginat.

    Este foarte important să alegi studioul potrivit, să alegi un studio care să te susțină, să te ajute, să-ți ofere tot sprijinul de care ai nevoie pentru a deveni mai bună. Nu e suficient pur și simplu să ți se ofere o cameră și aparatura necesară, ai nevoie de mult mai mult de atât.

    Trebuie să fii serioasă, să respecți orele de muncă și să respecți fiecare client în parte, atâta timp cât și el te respectă pe tine. Mediul online este un mediu destul de amenințător, ținând cont că nu poți ști niciodată cine se află în spatele unei tastaturi. Desigur că studiourile de renume îți oferă confidențialitatea de care ai nevoie, deci șansele să fii văzută de cineva cunoscut sunt aproape nule, însă niciun studio nu-ți poate oferi garanția că nu te vei întâlni cu oameni neciopliți și care să aibă o plăcere ascunsă din a te face să suferi.

    În schimb, un studio de videochat de renume te poate proteja, îți poate oferi sfaturi și ponturi despre cum să te comporți când dai peste astfel de clienți. În mediul online tu ai puterea, chiar dacă poate de multe ori nu pare așa. Tu decizi ce vrei să faci și ce nu, nu ești obligată de nimeni să faci nimic.

    Și cel mai important, niciodată să nu uiți să te distrezi! Chiar dacă ești obosită după 8 ore de muncă și ai avut câțiva clienți foarte pretențioși, fă-ți tot timpul câteva minute pentru a le petrece la o ceașcă de cafea sau de ceai alături de echipa cu care lucrezi. Relațiile din cadrul serviciului pot influința foarte mult calitatea muncii.