Please assign a menu to the primary menu location under menu

DiverseRecomandari

Scoala de soferi nu e o gluma | InstructorulTau.ro

Stiti cum se entuziasmeaza toti pustii de clasa a XI/ XII- a ca pot in sfarsit sa dea de permis? Daca ai fost sau esti adolescent, clar trebuie sa stii ce zic. E practic cea mai importanta chestie, la fel de importanta ca admiterea la facultate, pentru ca de ambele depinde un soi de prestigiu social. Daca esti parintele unui astfel de adolescent si vrei sa ii faci bucuria de a da examenul pentru obtinerea permisului de conducere, iata ce trebuie sa urmaresti cand alegi scoala de soferi Brasov InstructorulTau.Ro  , scoala pe care o va urma odrasla ta.

  1. Sa fie o scoala autorizata. Verifici asta usor, pe site-ul DRPCIV, unde exista o lista pe orase cu scolile si instructorii care au toate actele ok din punct de vedere legal.
  2. Sa fie o scoala despre care ai auzit de bine. Ca in orice decizie, destul de importante sunt parerile celor care au trecut deja prin asta, fiindca feedback-ul lor iti aduce informatii utile, necosmetizate. Asa poti sa afli daca se fac orele de teorie pe bune sau elevii ajung sa studieze singuri, acasa. Sau daca instructorii scot elevii pe arterele importante, ca sa ii obisnuiasca in traficul adevarat, ignorand eventualele comisioane pe care le aveau de facut (nu, nu e ok sa mergi mereu pe acelasi bulevard ca sa luati nepotul instructorului de la gradinita). Asa te poti interesa si daca masinile sunt ok si nu rodate pana la epuizare. Sau daca se repeta cum trebuie manevrele care sunt de obicei cerute la examen si traseul aproximativ unde acesta urmeaza sa aiba loc.
  3. Sa aiba un sediu decent si un numar de instructori din care sa poti alege. Pentru ca in sediul respectiv copilul tau va merge la orele de teorie si ar trebui sa poata face asta cum si cand poate, fara a fi in vreun fel constrans si pentru ca ar trebui ca cel care iti va invata copilul sa sofeze sa fie serios, experimentat si cu cel putin 70% dintre cursanti cu carnetul luat din prima.

 

Odata aleasa scoala si instructorul, lucrurile ar trebui sa se aseze intr-o rutina asumata. Elevul trebuie sa invete si sa exerseze, fara a fi in vreun fel timorat de-a lungul procesului, vrei pana la urma sa invete sa conduca de si cu placere, nu? Daca i-ai ales scoala pentru motivele de mai sus, si nu din ratiuni de pret sau reclama, sunt sanse mari sa aveti inca un sofer in familie cat de curand. Daca ai optat pentru scoala de soferi InstructorulTau, poti sa te apuci deja de sarbatorit. Fie ca il inscrii la scoala de soferi InstructorulTau categoria A sau la scoala de soferi categoria B InstructorulTau.ro , important e sa afle de la tine ca ai incredere in el, dar si ca trebuie sa fie mereu atent si responsabil, este o postura de care depind vietile altora si a sa. In rest, noi ii tinem pumnii, cu asa parinti si asa scoala de soferi, stim sigur ca ia din prima 