Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Sarbatorind centenarul ceasurilor

Desi mdoa este in continua schimbare, deoarece fiecare generatie aduce infleuntele proprii la un moment dat are tendinta de a se intoarce.
Hainele sunt primle care se schimba cel ami des de obicei, doarece fieare deceniu are moda sa si cultura urbana reprezentata de cei tineri.
Iin ultima suta de ani moda vetimentara s-a schimbat atat de mult incat este de nerecunoscut fata de cum era la inceputul anilor 1900.
Pentru ca extrem de marcanta este moda feminina, incepand cu anii ‘20 avem faimoasele flapper girls, apoi femeile fatale din anii ‘30 si ‘40, apoi anii ‘50 cu stilul rockabilly, moda anilor 60 dominata de muzica celor de la Beatles, apoi acei liberi hippy din anii ‘70 si tot asa pana in anul 2018 cand moda este extrem de diversificata.

Oamenii acestui deceniu adora stilul casual si elegant in materie de vestimentatie. Si accesoriile se adapteaza in functie de fiecare epoca.
Insa, exista un accesoriu care, indiferent de moda, nu se demodeaza ci doar evolueaza. Acesta este ceasul de mana. Indiferent de varsta, clasa sociala, sex si epoca, dupa anii ‘20 aceste ceasuri de mana au devenit obiecte extrem de apreciate si dorite. Daca la inceput doar elita isi permitea, treptat acestea au devenit accesibile tuturor. Astazi exista pe intreg mapamondul o intreaga varietate de ceasuri barbatesti, cu modele si tehnologii diverse.
Magazinul online Ceasmania.ro este locul cu cele mai bune ceasuri barbati pe care le putem cumpara din Romania. Site-ul lor ofera o varietate foarte mare de ceasuri de renume. Brand-uri precum Guess, Tissot, Gucci, Mont Blanc, Tag Heuer, Lacoste incanta privirile si infrumuseteaza incheieturile doamnelor si domnilor care stiu sa aprecieze un accesoriu extrem de util dar si cu o insemnatate estetica deosebita. De cele mai multe ori, ceasul nu reprezinta doar un instrument de masurat timpul ci o bijuterie la fel de apreciata precum o bratara. Recomand magaiznul online Cesmania.ro!