Please assign a menu to the primary menu location under menu

beautyFashion

Rochii de mireasa printesa –  edenbride.ro

Rochii de mireasa printesa –  edenbride.ro

Rochiile de mireasa printesa de lux sunt printre cele mai deosebite si cautate rochii din ultimul timp. Aceste rochii sunt dintr-o categorie mult mai inalta in comparatie cu celelalte rochii. Rochiile de lux sunt croite cu o foarte mare atentie, materialele sunt atent alese. O sa va indragostiti de calitatea acestor rochii de mireasa stil printeasa, ele sunt extrem de deosebite si inedit de frumoase. Sunt de o finete aparte. Calitatea rochiilor se va vedea cu o foarte mare usurinta. Mireasa va eclipsa intr-o astfel de rochie. Culoriile rochiilor de mireasa stil printesa de lux sunt: ivory, ivory-nude, nude sau non-culoarea alba.

Varietatea rochiilor de mireasa stil printesa de lux:

Rochiile de mireasa  printesa de lux sunt din gama Perfioni si sunt de o finete deosebita, calitatea materialelor se simte la atingere, toata creatia de lux este delicata si fina pentru miresele noastre. Aici gasiti mai multe varietati de modele, si anume:

  • Rochiile se pot comanda cu sau fara trena sau chiar cu trena detasabila.
  • Culorile disponibile sunt: ivory, ivory-nude, nude, alb.
  • Aceasta gama de rochii contine dantela aplicata manual, tiul fin.
  • Rochii de mireasa contin si straluciri de cristal.
  • Acestea sunt cele mai pretioase modele de rochii pe care le detinem.
  • Toate materialele folosite sunt de calitatea premium.

In showroom-ul nostru veti gasi din multitudinea de modele, rochia de mireasa perfecta pentru dumneavoastra. Acest model de rochie ofera foarte multe avantaje, deloc de neglijat. Cadrul elegant al unei nunti intr-un ballroom sau chiar în aer liber va armoniza perfect cu o rochie de mireasa stil printesa. Este un moment magic sa ajutam mireasa in a alege rochia mult dorita. Rochiile noastre sunt create cu profesionalism, cu pasiune si cu multa atentie la detalii. Eleganta si delicatetea rochiilor de mireasa stil printesa se regasesc in aceasta colectie. Rochiile de mireasa stil printesa sunt cheia aparitiilor spectaculoase. Purtand o rochie de acest tip, orice mireasa se va simti, in ziua nuntii sale, intr-unul dintre cele mai frumoase basme pe care si le-a putut imagina vreodata. Rochiile noastre pot contine si aplicatii extravagante care pot fi de o frumusete unica. Cadrul unei nunti, fiind in aer liber sau ballroom va armoniza perfect cu deosebita rochie de mireasa stil printesa. Rochiile de mireasa stil printesa de pe site-ul nostru sunt creatii proprii care va vor incanta privirea.