Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Renovare casuta 

Am hotarat sa ne  renovam casuta de la tara .
   Pentru bucatarie deja am ales gresia si faianta, mai avem sa ne hotaram ce tip de parchet  sa folosim  pentru camera de zi si dormitor .
   Sotul meu a venit cu ideea sa vedem ce putem gasi pe pagina obstego.ro, deoarece colegul lui a cumparat produse de calitate  .
   Am intrat pe pagina obstego.ro si am constatat ca au mai multe categorii de produse si anume : placa galbena, placaj, pal, parchet, cherestea exotica, osb, tego si cherestea .
   Cheresteaua exotica a ramas in inima mea, dar noi avem nevoie de parchet, drept pentru care am cercetat mai amanuntit categoria parchet . 
   Acest magazin are parchet laminat EUROWOOD  si parchet laminat KAINDL .
    Cu greu am luat decizia ce model sa aleg deoarece toate modelele au un farmec al lor .

   Am ales pentru camera de zi  Parchet laminat Kaindl Classic Touch , K4412 AV Stejar Multistrip True 8 mm la un pret convenabil  de 51.30 lei /m2 si pentru dormitor am oscilat intre Parchet laminat Kaindl Classic Touch, K4418 VS, Stejar Oxid Flair 8 mm pret 51.30 lei si  Parchet laminat Kaindl Classic Touch, 34268 VS, Stejar Manor 8 mm  pret 51.30 lei .

Sotul inclina spre stejar oxid iar eu am decis stejar manor, deoarece el a ales modelul pentru camera de zi .

   Foarte comod sa alegi de acasa modelul parchetului si in 24 de ore sa ai parchetul dorit, dupa ce ai facut comanda .      Plata se face la livreare, foare simplu si comod .

   Daca am fi avut nevoie de indrumari  puteam suna la suportul tehnic, dar nu a fost cazul .

   Abia astept sa sa punem parchetul in casuta de la tara si pe urma va invit la o prajitura, sa vedeti ce frumos am renovat  .

   Daca aveti si voi ceva de renovat, de mesterit, puteti sa va aruncati un ochi pe pagina osbtego.ro .