Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Pungile de sub ochi, probleme de domeniul trecutului

Se spune ca frumusetea este in ochii privitorului, dar uneori atunci cand ne privim in oglinda realizam ca timpul isi spune cuvantul si ca tineretea incepe sa incepe sa paleasca. Ridurile incep sa isi faca aparitia, cearcanele si pungi sub ochi sunt din ce in ce mai vizibile. Daca te trezesti in fiecare dimineata cu cearcane vizibile indiferent de cat de mult te-ai odihni inseamna ca ai nevoie de putin ajutor. Iar daca varsta ta este una frageda inseamna ca aceasta problema nu va disparea prea usor si cu trecerea timpului s-ar putea sa se agraveze din ce in ce mai mult.
De ce apar cearcanele si pungile de sub ochi? In primul rand s-ar putea sa nu te odihnesti destul de bine si nici sa nu bei suficiente lichide sau pur si simplu ai mostenit aceste probleme de la parintii sau bunicii tai. Daca ai incercat orice metoda naturista si nici una nu a dat rezultate poate este momentul sa iti indrepti putin atentia si catre chirurgia plastica. Stiu ca atunci cand vine vorba de chirurgie plastica incep sa apara o multime de intrebari si frici, dar cu o documentatie atenta si cu sfatul unui medic specialist o sa realizezi ca tratamentul cearcanelor sau a pungilor de sub ochi cu ajutorul chirurgiei plastice nu este o interventie majora care sa prezinte riscuri.


Tratamentele pentru inlaturarea cearcanelor sau a pungilor de sub ochi se relizeaza cu ajutorul acidului hialuronic sau cu injectarea cu grasime proprie. Interventia este una foarte simpla, nu prezinta nici o durere, timpul de executie este unul scurt, nu prezinta riscuri si ceea ce este cel mai important prezinta efecte imediate si de lunga durata. Acidul hialuronic nu este de loc periculos si nu creeaza alergii si asta datorita faptului ca acesta se regaseste in mod natural in corpul uman. El este folosit atat in chirurgia plastica, pentru reducerea ridurilor, marirea buzelor – etc., cat si in medicina pentru ca acesta rezolva problemele unor articulatii dureroase. Rolul lui este acela de a mentine tesaturile fetei hidratate, ceea ce duce la un aspect vizibil mai luminas si tanar. Odata injectat ca tratament impotriva cearcanelor, poate avea un efect ce poate dura un interval cuprins intre 6 luni si 1 an.
Daca te gandesti sa apelezi la acest tip de interventie, dar iti este frica stai linistita. Interventia nu presupune durere, reactii adverse, timp de refacere sau alte lucruri. Ba mai mult decat atat va puteti relua activitatea chiar imediat ce iesiti din cabinet. Injectarea cu acid hialuronic este una din cele mai simple si cautate proceduri. Daca totusi este nehotarata sau nehotarat (pentru ca interventia se aplica si in cazul barbatilor) cel mai bine ar fi sa stati de vorba cu medic din domeniu, care sa va explice in detaliu tot ce presupune interventia. Si care sa va ofere tot sprijinul pe toata perioada.
Tratamentul cearcanelor este apreciat pentru beneficiile pe care le aduce imaginii noastre si mai ales datorita faptului ca nu implica riscuri.