Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Produse pentru femeia moderna

Femeia moderna are mari asteptari de la viata, fiindca este informata, sigura pe ea, stie ca viata trece repede si batranetea vine pe negandite.

Ea isi face operatii estetice sa isi ridice posteriorul si sa isi mareasca sanii si nu are inhibitii in a pretinde o viata sexuala implinita. Dupa cum ea isi face imbunatatiri sa fie cat mai atractiva, nu ezita in a utiliza vibratoare pentru a oferi sotului sau iubitului o imagine de neuitat si a-i sugera sa treaca neintarziat la actiune. Vibratorul aduce armonie in cuplul aflat in criza din cauza problemelor lui de erectie. Exista momente in cuplu, in care el este prea obosit, doreste din toata inima sa o faca fericita si tocmai acesta dorinta fierbinte il face sa nu functioneze la parametri doriti de amandoi.

Pentru acele momente stanjenitoare s-a inventat sex shop

Femeia moderna este libera sa si-l cumpere singura, dar va fi extrem de fericita sa vada cum partenerul ei il scoate din ambalaj si il foloseste, cand totul pare pierdut, iar seara romantic ratata.

Lucrurile care au fost inventate sunt menite sa aduca un plus de confort si sa sporeasca fericirea din viata omului.

La vibrator, poti asorta bile analepentru femeia din viata ta. Ii poti darui clipe de neuitat ocupandu-te in exclusivitate de ea si privindu-i corpul perfect si satisfactia din priviri. Iti va fi recunoscatoare ca un copil caruia i-ai oferit jucariile si dulciurile preferate vazand ca te multumesti sa asisti la implinirea totala a ei si ca esti fericit de cat de fericita poate fi ea!

Investitia nu costa si pretul nu merita discutat, cand vine vorba de iubire si de consolidarea relatiei voastre. Pastrarea secretului asupra faptelor care se petrec in dormitor va sudeaza cuplul. Senzatiile acelea unice pe care le simte ea, cand ramane numai si numai cu tine in pat o fac dependenta de tine.

Persevereaza prin orice mijloc si fii sursa placerilor greu de definit fiindca sunt pe primul loc in topul fericirilor existente pe acest pamant!

Prejudecatile impun un tribut prea mare, atat cuplului, cat si fiecarui individ in parte, iar sa pierzi senzatiile acelea de cucerire a Everestului la care te ajuta toate aceste produse inseamna sa refuzi sa explorezi sursele atipice de placere care iti stau la dispozitie.