Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Prin intermediul firmelor funerare, decedatii pot fi repatriati si cu avionul

Exista firme care ofera servicii funerare care corespund gusturilor si dorintelor decedatului. Asa este Funerare Nicolas care pune la dispozitia familiilor indurerate atat servicii de transport funerar international rutier, cat si aerian. Daca defunctul facuse o pasiune pentru avioane si pentru el o calatorie cu acest mijloc de transport in comun reprezentat bucuria vietii, ii putem ruga pe specialisti sa il aduca inapoi acasa pe cale aeriana. Va fi mai greu, dar ultima calatorie va fi la inaltimea asteptarilor celui care s-a stins departe de tara. Este impresionant sa fie adus in tara cineva care a murit departe de casa cu avionul si mai ales sa fie preluat discret, fara ca pasagerii sa stie ca undeva, ascuns de ochii lor a calatorit un om pentru ultima oara.

Transportul funerar international cu avionul este mai dificil pentru firmele de profil care se ocupa de punerea la punct a calatoriei, nu si pentru apartinatori care deleaga echipa de specialisti sa se ocupe de el.
Funerare Nicolas reuseste sa aduca repede si bine pe cale aeriana decedati din cele mai indepartate tari europene fiindca are colaboratori externi, iar specialistii actioneaza ca intr-o echipa fiind coordonati de consilierul funerar care se ocupa de tara respectiva.
Schematic, transportul aerian inseamna toate documentele si formalitatile intreprinse pentru transportul rutier+operatiuni specific aducerii sicriului cu avionul, adica:
-documente complete de repatriere, printre care subliniem pasaportul mortuar, certificatul de deces si dovada de imbalsamare eficienta: facuta cu substante foarte bune timp de zeci de minute sa isi faca efectul
-toaletarea atenta a decedatului fiindca trebuie sa fie pregatit decent de marea calatorie. Trupul trebuie spalat cu atentie, parul tuns si aranjat, barba tunsa in casa barbatilor si machiajul lejer al fetei in cazul doamnelor. Dupa imbalsamare corecta se trece la imbracare, aranjarea trupului in sicriul de zinc prevazut cu valvola, iar sicriul acela este pus in cel din lemn de esenta tare si capacul este sigilat.
In sfarsit am ajuns la operatiunile specifice repatrierii pe cale aeriana. Acestea sunt:
-transportul sicriului de la spital sau morga la cel mai apropiat aeroport cu zona de cargo cu 24 de ore inaintea cursei. Zona cargo garanteaza ajungerea sicriului in siguranta si transportarea in conditii de maxima igiena si securitate.
-rezervarea din timp a biletelor si achitarea acestora. Firma prezentata mai sus este as in domeniul legislatiei, dar se pricepe si sa gestioneze eficient relatiile cu diferite institutii de care depinde activitatea ei. Detine informatii si surse care ii permit sa obtina bilete de avion la preturi mici.
-preluarea sicriului la sosire din zona cargo a aeroportului de catre masinile autorizate si dotate cu tot ceea ce este necesar si transportul la destinatia finala.
In prezent serviciile de transport funerar international au devenit indispensabile pentru cei care vor sa isi aduca mortii acasa, fiindca nu se mai poate aduce cu masina perosnala sau in conditii improvizate.
Este de asemenea important de precizat ca dosarul de repatriere ia mult timp unei persoane neinitiate, care nu stie ce piese contine si cu ce trebuie sa inceapa. Reprezentantii firmei se ocupa de traducerea documentelor, operatiune care este gratuita, alaturi de sigilarea sicrielor si furnizarea acestora.