Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

PrettyBox.ro – Un nou portal de beauty news!

Cum arata vedetele după mai multe operații estetice? Aspectul lor fizic s-a îmbunătățit sau totul este doar în mintea lor?Operațiile estetice sunt în general folosite pentru a îmbunătăți ceva la aspectul tău fizic sau pentru a rezolva o problemă medicală.Atunci când ai suferit un accident și ai rămas cu semne , vrei o operație estetică pentru a repara ceea ce accidentul a stricat!Multe dintre vedete nu au această problema, dar cu toate astea apelează la chirurgia plastică de câte ori au chef. Deși de cele mai multe ori nu este necesar, acestea fac abuz de aceste operații estetice.

Ce vedete au operații estetice care le-au modificat aproape complet fizionomia? Vezi lista acestora mai jos!

Bianca Drăgușanu

“Doar ochii și părul au mai rămas din vechea Bianca, în rest a schimbat tot: dinții, fruntea, gura, sânii! Are niște buze acum, arată ca un Joker!”, a povestit Mihai Mătusoiu, iubitul din adolescență a Biancăi.

Fosta asistentă a lui Capatos și-a făcut modificări drastice ale aspectului fizic. Vedeta aproape că nu mai seamănă cu ea dinainte de aceste operații estetice.

Aceasta și-a modificat inclusiv trupul și nu doar fața, dorindu-și un corp de fotomodel.

Andreea Mantea

Deși Andreea Mantea afirmă că singura dintre operațiile estetice pe care și le-a făcut, gurile rele spun că aceasta și-ar fi umblat și la pomeți. Fotografiile vorbesc de la sine, afirmația fiind vizibilă cu ochiul liber. Oricum ar fi, Andreea este o femeie foarte frumoasă, operațiile estetice desăvârșind-o.

“Am o singură operație de implanturi, aceea este la sâni. Mi-ar fi fost teamă să îmi umblu la față. Mi se pare odios și îngrozitor să îți umbli la față”, a declarat Andreea Mantea, scriu cei de la Pretty Box.  Citeste tot articolul pe https://prettybox.ro