Please assign a menu to the primary menu location under menu

Diverse

Pret rafturi stabilit ca intre prieteni

O prietenie trainica se stabileste intre un furnizor bun de servicii si clientii sai multumiti sau intre vanzator si cumparatorul multumit de calitatea produselor si de pretul lor stabilit „cu prietenie”.
Am vazut cat de eficieta este relatia de atractie sau de fidelizare a clientilor prin diferite strategii. De pilda am magazinele mele in care ma duc de fiecare data cand am nevoie de imbracaminte. Vanzatoarea ma asteapta cu drag si iata cum mi-a cucerit inima:
1.Ma lasa sa admir in voie produsele din magazin, fara sa ma streseze sau sa intervina.
2.Se ofera sa ma ajute ascultandu-ma cu atentie de ce am nevoie.
3.Ma intreaba finut ce valoare are bugetul disponibil, apoi vine cu toate piesele de imbracaminte care sunt masura mea si se incadreaza in buget si imi permite sa le triez.
4.Ma conduce la cabina si imi asigura toate conditiile ca eu sa probez, sa vad cum imi vin lucrurile si sa aleg ce imi place.
Aici nu poate fi vorba de stabilit pretul cu prietenie, daca vanzatorul este un simplu angajat, dar am si patroane care vand singure in magazinul lor si imi ofera cadouri: la o pereche de pantaloni, o curea delicata, la o pereche de pantori, sosete, crema sau ceara pentru imbracaminte. La fel a procedat vanzatoarea de la buticul cu ii de la Cheile Bicazului, cand la doua ii cumparate, mi-a facut o reducere de 60 de lei.

Strategiile diverse de atragere a clientilor dau roade numai daca marfa este buna. Mi s-a intamplat si invers. Am vrut sa cumpar pere de la piata, iar la o taraba fructele iti luau ochii. Vanzatoarea s-a aplecat si mi-a umplut sacosa neagra cu fructe batute si urate, unele dintre ele fiind si stricate. De-atunci ocolesc taraba aceea.
Numai lucruri pozitive se pot spune insa despre pret rafturi in magazinul Storeexpert.
Comportamentul acestor vanzatori amabili si disponibili te motiveaza sa nu pleci, fara sa plasezi o comanda. Iata ce strategii de legare a unei prietenii si colaborari de durata prin pret au:

-la o comanda de rafturi, consultanta si proiectarea sunt gratuite. Ce alt vanzator s-ar deplasa la adresa cumparatorului sa faca masuratorile si sa stabileasca impreuna cu clientul care este tipul de raft potrivit afacerii si bugetului?

-discuta cu clientul cu multa rabdare si pastreaza confidentialitatea datelor firmei. Atat pe site-ul magazinului, cat si in discutiile telefonice sau fata in fata, furnizorii de rafturi, cei mai buni la nivel national, prezinta pe intelesul tuturor produsele lor.

-nu lasa pe nimeni interesat sa plece cu mainile goale din magazin, fiindca stabilesc pretul si modalitatile de plata cu prietenie. Antreprenorii pot decide sa cumpere rafturi second-hand foarte bune la un pret mai mic sau sa le ia in leasing si sa achite esalonat, cand dispun de finante.
-la cerere asigura reparatiile rafturilor si mentenanta acestora.
Nu pot sa inchei, fara sa va spun ca multe lucruri nu sunt incluse in pretul rafturilor metalice din magazinul prezentat, cum ar fi:
-securitatea oamenilor care lucreaza langa ele si a marfurilor pastrate pe ele
-ordonarea marfurilor si accesul nerestrictinat la acestea
-folosirea judicoasa a spatiilor de depozitare.