Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Popularitatea operatiei LASIK în cele din urmă se estompează?


Nu ne-am ținut gura atunci când vine vorba de a vorbi împotriva intervențiilor chirurgicale invazive precum cele LASIK pe blogul nostru. De-a lungul anilor, chirurgia LASIK a devenit o soluție chirurgicală populară pentru diferite probleme de vedere. Deseori invaziv și nu întotdeauna eficient, LASIK poate fi popular, dar este departe de a fi cea mai bună opțiune de tratament.

Cu toate acestea, ca orice tendință, se pare că LASIK în cele din urmă scade din popularitate pentru o mulțime de pacienți.

Odată cu dezvoltarea rețelelor media și a panourilor de știri, pacienții LASIK au putut să-și împărtășească propriile povestiri și experiențe cu operația. Din păcate pentru LASIK, o mulțime de povestiri ale pacientului au inclus o temă comună: complicații.

Decăderea Chirurgiei LASIK

Nu există nici o îndoială că suntem martori la prăbușirea imperiului chirurgiei LASIK. În conformitate cu domeniul de aplicare al pieței, un cercetător de piață de top în domeniul îngrijirii ochilor, a constatat că intervențiile chirurgicale LASIK au scăzut cu mai mult de 50% între anii 2007 și 2015. În mai puțin de 10 ani, această intervenție chirurgicală corectivă revoluționară începe să o ia la vale.

Experții pentru îngrijirea ochilor nu au un motiv concret pentru acest lucru. Chirurgii LASIK dau vina pe economia romaneasca, ceea ce înseamnă că în viziunea lor mai puțini oameni își pot permite intervenția chirurgicală.

Alți oftalmologi susțin că generația milenară alege diferite modalități de a-și îngriji ochii, dacă aleg să aibă grijă de ochii lor. Generația milenară este încă una tânără și probabil realitățile de îngrijire a ochilor în vârstă nu le-au lovit încă, ceea ce ar putea explica lipsa lor de interes în chirurgia LASIK.

Desigur, există încă un motiv care ar putea explica de ce operația LASIK se confruntă cu un declin al popularității. Niciun chirurg LASIK nu va admite faptul că aceste complicații sunt mult mai frecvente și mai periculoase decât ne-au făcut să credem.

Milioane de oameni au suferit în urma intervenției cu LASIK de când a apărut pe scena chirurgiei oculare în anii ’90. Deși nu toată lumea va avea complicații după această intervenție chirurgicală, prea mulți oameni s-au prezentat susținând că, calitatea vieții lor a scăzut drastic de la operație.

Site-urile web ca LASIK Complications ar trebui să fie o sursă de sursă pentru persoanele care au în vedere LASIK. Pe site-ul lor veți găsi tot ce ați putea avea nevoie să știți despre aceasta operatie ochi laser LASIK și operația PRK asociată. Veți găsi cele mai recente știri despre LASIK.

Deși experții au opinii diferite cu privire la motivul pentru care popularitatea LASIK se estompează, este clar că veștile rele circulă repede.

Complicațiile chirurgiei LASIK

Chirurgia LASIK vine cu o serie de riscuri și complicații. Dar cred ca la fel se poate spune despre orice interventie chirurgicala. O mare diferență aici este că e vorba de ochii tăi; cel mai sensibil organ din organism. Ai doar 2 ochi și daca aceștia nu mai există, nu poți obține un transplant ca de inimă sau rinichi.

Înainte de a lua in considerare o operatie laser la ochi cu LASIK, gândiți-vă la toate activitățile pe care le faceți, care necesită vederea și faceți o listă. Apoi gândește-te ce ai putea să faci fără aceste activități. Atunci când alegeți LASIK riscați să vă pierdeți sau să vă distrugeți vederea până la punctul în care nu mai puteți face lucrurile pe care le iubiți.

Unii dintre noi ne-am pierde chiar și joburile dacă ne-am pierdut capacitatea de a vedea.

An extreme surgery is sure to yield extreme risks, which is exactly what LASIK does. It is no surprise that people are now making wiser choices when it comes to their eyes.

Iată câteva dintre cele mai frecvente complicații datorate operatiei laser la ochi cu LASIK:

  • Pierderea vederii: acesta este cel mai rau lucru care se poate intampla, fiindca nu mai poate fi corectat nici cu ochelari, nici cu lentile de contact si nici cu alte operatii laser.
  • Efecte secundare ale vederii: aceste reacții adverse pot include vederea in halouri, pierderea vederii nocturne, imposibilitatea de a vedea în contrast scăzut și lumină scăzută.
  • Ochi uscați: ochii uscați cauzați de LASIK nu sunt ochii tipic uscați. Acest ochi uscat poate fi atât de sever încât va produce o vedere neclară și un disconfort mai mare decât cel normal. Uneori, această afecțiune poate fi permanentă și ar trebui să fie tratată cu medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală.
  • Problema de vedere poate fi reversibilă: în unele cazuri nefericite, problemele pe care pacientul a căutat să le rezolve pot reveni în timp. Acest lucru se întâmplă mai ales în cazul pacienților care nu vad bine la distanta. Miopia lor poate reveni pe măsură ce îmbătrânesc.

O intervenție chirurgicală extremă dă naștere unor riscuri extreme, exact ce face operatia LASIK. Nu este o surpriză faptul că oamenii fac acum alegeri mai înțelepte atunci când vine vorba de ochii lor.

An increasingly popular non-surgical alternative is contact lens therapy. Though the technology is relatively new, the idea of contact therapy is that these contact lenses work to change the shape of the cornea, thus correcting refractive errors. This is ideal for those with farsightedness, myopia and astigmatism.

The best part about these therapy contact lenses is that most patients only need to wear them at night. You wear them while you sleep so that the reshaping of the cornea can be done without you even noticing.

Another LASIK surgery alternative comes from the ancient Chinese practice of acupressure. Traditional Chinese medicine says that certain pressure points in the body can lead to living healthier. The pressure spots on the face are though to enhance vision.

As LASIK eye surgery’s popularity begins to fade, we can now push for more natural and non-invasive and non-surgical methods to treat eye conditions. Everyone deserves to live a life of the highest quality. No one should have to risk their sight in order to fix it.

Alternative pentru operatia LASIK

În funcție de starea dvs. de vedere și de ce anume căutați să corectați, sunt disponibile mai multe alternative la intervențiile chirurgicale. Mulți medici pot sugera o altă opțiune chirurgicală care nu este LASIK, dar suntem aici să vă oferim câteva alternative non-chirurgicale.

Rețineți însă că înainte de a alege o alternativă pentru a discuta cu medicul dumneavoastră. Ei ar trebui sa stie cum să vă conducă cel mai bine prin a vă „repara” vederea.

O alternativă din ce în ce mai populară non-chirurgicală este terapia cu lentile de contact. Deși tehnologia este relativ nouă, ideea terapiei de contact este că aceste lentile de contact lucrează pentru a schimba forma corneei, corectând astfel erorile de refracție. Acest lucru este ideal pentru cei cu prezbitism, miopie și astigmatism.

Cea mai bună parte a acestor lentile de contact pentru terapie este că majoritatea pacienților trebuie doar să le poarte noaptea. Purtați-le în timp ce dormiți, astfel încât remodelarea corneei să se facă fără să observați.

O alta alternativa la operatia LASIK provine din practica chineza antica de presopunctura oculara. Medicina tradițională chineză spune că anumite puncte de presiune din organism pot duce la o viață mai sănătoasă. Punctele de presiune pe față sunt totuși pentru a spori vizibilitatea.

Pe măsură ce popularitatea chirurgiei LASIK începe să se estompeze, acum putem impinge pentru mai multe metode naturale și neinvazive și non-chirurgicale pentru tratarea afecțiunilor oculare. Toată lumea merită să trăiască o viață de cea mai înaltă calitate. Nimeni nu ar trebui să-și riste vederea pentru a rezolva problema.

Printre metodele de presopunctura oculara, in cartea Vedere Fără Ochelari, scrisă de Daniel Dinu, un om care si-a imbunatatit vederea 100% natural, mai exista 40 de exercitii oculare alese pe spranceana, recomandari alimentare, plus o multime de tehnici si metode menite sa sporeasca imbunatatirea vederii, fără ochelari, lentile de contact sau operatii cu laser de tip LASIK si nu numai!