Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Pompe de san de la Kidscare

Pentru orice mama care alapteaza, pompa de san este, adesea, o necesitate. Pompa de san este un dispozitiv folosit de femei pentru a extrage laptele, mult mai usor si mai repede. Se foloseste in cazul in care lactatia este dificila, sau, din anumite motive, bebelusul nu poate suge la san si laptele trebuie muls si depozitat in biberon. De asemenea, se mai foloseste atunci cand mama are prea mult lapte si, dupa ce a hranit copilul, restul va fi extras ca apoi sa fie pastrat in biberoane. Exista pompe de san manuale si electrice.

Daca nu stiati, prima pompa patentata a aparut pe piata in anul 1854, in Statele Unite ale Americii. L.O. Colbin este cel care a inventat acest dispozitiv extrem de practic. Pompa de san s-a dovedit nu numai utila in extragerea laptelui, dar si pentru stimularea lactatiei la femeile care au nascut si nu au inca lapte pentru nou-nascuti.

Din mai multe puncte de vedere, pompele electrice sunt mult mai utile pentru tinerele mamici. Pompa de san manuala este mai greu de folosit si mama va depune mai mult efort pentru a colecat laptele. In schimb, pompa de san electrica este mai comoda si mai usor de folosit de catre mama.        Unul din magazinele unde putem achizitiona pompe de san eficiente si de calitate este magazinul online Kidscare.

Unul din exemple este Pompa de san electrica Kidscare KC103. Aceasta are: 15 nivele de aspiratie si 3 frecvente ale pompei pentru o extractie eficienta plus 10 nivele de stimulare si 3 frecvente ale pompei pentru o extractie confortabila. Setarile pompei pot imita suptul normal al bebelusului. Motorul este silentios, are un afisaj LCD si o cupa din silicon pentru masaj, ce se muleaza perfect pe san pentru o utilizare corecta. Pompa functioneaza la priza – 220V sau cu adaptor USB.

Un alt exemplu este Pompa de san dubla Kidscare. Desi are aceleasi caracteristici ca si prima, aceasta poate fi folosita de catre mamicile care trebuie sa extraga laptele din ambii sani. Diferentele constau in accesoriile pe care aceasta pompa le contine. Fata de prima, pompa dulba are, desigur, 2 pompe, 2 biberoane, 2 tetine, 2 capace de inchidere si 2 diafragme de rezerva.

Recomand Kidscare, deoarece aici veti gasi o pompa san ce se va adapta pentru orice necesitate a proapspetei mamici.