Please assign a menu to the primary menu location under menu

Recomandari

Planuri pentru vara 2019

Mai sunt doar câteva zile şi vară începe să-şi facă treptat loc printre noi. Temperaturile sunt într-o continua creştere, ploile parcă s-au mai liniştit, aşa că este timpul să vă faceţi planuri pentru o vacanţă de neuitat şi pentru zile de concediu pline de distracţie şi relaxare. Fie că rămâneţi în localitate, călătoriţi prin ţara sau porniţi într-o excursie spectaculoasă, noi v-am pregătit câteva sugestii care vă vor ajuta să stabiliţi vacanţa perfectă pentru această vară.

O vacanță la mare, fie ea și în varianta de weekend nu înseamnă să staţi cu burta la soare de dimineață până seara. La urma urmei nici nu e sănătos să o faceţi, mai ales că soarele arde rău la prânz și cei mai expuși arsurilor solare sunt copiii, cu toată protecția din lume.

Dacă vă plictisiţi de plajă sau dacă aveţi ghinionul să prindeţi o zi mai capricioasă, chiar cu ploaie, nu e cazul să vă faceţi nervi și să vă stricaţi vacanța, mai ales dacă mergeţi în sudul litoralului – de la Eforie Nord până la Vama Veche.

Chiar şi pe o vreme capricioasă pe litoral se găsesc diverse activităţi care să vă ocupe timpul pe care îl aveţi disponibil. De exemplu, cazările pe litoral sunt adesea situate în apropiere de anumite puncte-cheie ale staţiunii, De exemplu, dacă aţi optat pentru cazare Eforie Nord, ei bine trebuie să ştiţi că în Eforie Nord aveţi diverse puncte turistice precum:

  • Teatrul de vară din Eforie Nord este situat în parcul central având o capacitate de 1800 locuri;
  • Parcul central Eforie Nord;
  • Biserica ortodoxă „Nașterea Maicii Domnului” din Eforie Nord;
  • Terenuri de tenis;
  • Terenuri de mini-golf;
  • Vizionarea de piese de teatru şi filme la cinematograful în aer liber;
  • Petrecerea timpului liber la piscine, ștranduri, terenuri de sport.

Însă dacă aţi optat pentru cazare Vama Veche, înseamnă că sunteţi iubitori ai naturii şi va place foarte mult să vă petreceţi vacanţă în zone în care predomina tineretul şi muzica excentrică.