Please assign a menu to the primary menu location under menu

Diverse

Plăcerile din spatele unui sexshop

Cu siguranță te-ai întrebat ce se află în interiorul unui sexshop sau ai fost tentată să intri într-unul pentru a experimenta și tu și alte plăceri. Probabil din timiditate nu ai făcut asta, însă acum totul este simplificat. Intră și tu în sexshop-ul online LoveBuz.ro și găsește toate jucăriile la care ai visat. Obiectele de top precum Lelo sau Lovense te așteaptă să te cunoască.

Te-ai gândit vreodată cum ar fi o partidă de sex în care să incluzi și un vibrator? Acum este momentul în care poți încerca asta. Este un lucru cunoscut de toată lumea că pentru femei este foarte importantă stimularea clitoridiană. Lelo pune la dispoziția femeilor o jucărie sexuală care stimulează total întreg clitorisul. Orgasmele oferite de Lelo sunt intense, jucăria sexuală având 8 setări pentru plăcere. Totodată, jucăriile Lelo sunt preferatele cuplurilor care vor să trăiască momente unice și pline de plăcere.

Printre preferate se află vibratoarele Lovense

Vibratoarele Lovense sunt jucăriile sexuale care incită femeile imediat cum acestea se gândesc la ele.  Chiar dacă sunteți la distanță, puteți învinge bariera și să experimentați cele mai intense senzații. Conectate wireless și extrem de ușor de controlat, acest tip de vibratoare vă vor face să vă simțiți extrem de bine chiar și la km distanță.

Relațiile la distanță ating acum un nivel avansat cu ajutorul vibratoarelor Lovense, pe care le găsești pe LoveBuz.ro . Formele futuriste, calitatea premium și materialele fine care să te stimuleze puternic formează jucăria perfectă pentru a-i aduce fericire iubitel tale, mai ales atunci când tu nu ești lângă ea.

Vibratorul Lovense se poate controla cu ajutorul aplicației Lovense Connect sau aplicația Lovense Remote. Se controlează prin intermediul aplicației folosind telefonul ca și telecomandă. Un alt lucru important este că telefonul trebuie conectat la wireless. Aplicația îți oferă posibilitatea să îți creezi propriile tipuri de vibrații și pulsații prin simpla atingere a ecranului. Totodată, prin intermediul telefonului vibratorul crează vibrații prin intermediul muzicii.

Acum e rândul tău să le încerci!