Please assign a menu to the primary menu location under menu

Recomandari

Perluxan – solutia naturala pentru ameliorarea durerilor articulare

Chiar daca in general durerile articulare sunt asociate inaintarii in varsta, acestea pot aparea oricand  provocand un disconfort permanent si afectand astfel calitatea vietii. Acestea sunt un simptom al inflamarii articulatiilor ce poate surveni din mai multe motive precum o lovitura puternica sau o boala specifica. Acest tip de inflamatie poate afecta si ligamentele, cartilagiile sau oasele ce formeaza articulatia.

Articulatiile reprezinta zona in care doua terminatii osose se intalnesc pentru a oferi mobilitatea necesara anumitor parti ale corpului precum genunchii, umerii, gleznele, gatul, soldurile si partea inferioara a spatelui. Cand una dintre aceste articulatii se inflameaza apare fie o rigiditate a acesteia ce limiteaza miscarea, fie umflarea sau in cazurile mai grave pierderea functiei articulatiei.

Ignorarea durerilor articulare poate duce la conditii mult mai severe precum osteoartrita, artrita reumatoida sau guta. Perluxan este un supliment ce poate ajuta in evitarea acestor complicatii, avand o eficienta demonstrata clinica.

Perluxan pret este unul accesibil pe site-ul www.onlinefarmacia.ro, aici fiind disponibile si cea mai mare parte dintre informatiile ce se regasesc pe Perluxan prospect. Acesta contine extract de hamei, ulei esential de ghimbir si ulei esential de menta, fiind un antiinflamator natural fara efecte adverse.

Perluxan este ideal pentru ameliorarea rapida si naturala a durerii articulare permanente si temporare in toate cele cinci pozitii culcat, sezut, in picioare, in mers si la folosirea scarilor in sus si in jos. De asemenea, acesta reda flexibilitatea articulatiilor si ajuta la protectia articulatiilor de atacul mediatorilor proinflamatorii. Actiunea este una rapida, in doar 2 ore de la administrare durerile sunt deja atenuate. Este recomandata administrarea a unei capsule 2x/zi, dimineata si seara, in timpul mesei.

Fiecare persoana merita sa se bucure de viata si sa faca orice activitate fara sa fie deranjata sau chiar impiedicata de durerile articulare.