Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Pasiune Toscana

De cate ori ma gandesc la zona Toscana, aflat in inima Italiei, imi vin in minte acele peisaje de vis, cu dealuri verzi, case din caramida arsa de soare, drumurile serpuitoare de culoare aurie, pazite de chiparosii ce par niste soldati incremeniti in timp. Nu este o zona doar frumoasa, este un loc idilic unde multi artisti, poeti sau muzicieni au gasit drept muza acest peisaj aproape nepamantean. Si pentru ca, regiunea este un loc artistic prin excelenta, deoarece a fost “casa” lui Dante, Petrarca, Boccaccio, Machiavelli, Giotto, da Vinci si personaje contemporane precum Zeffirelli sau Andrea Boccelli, nici industria modei si accesoriilor nu putea sa nu se ridice la masura asteptarilor.


Poate nu o sa va vina sa credeti, dar exista orasele unde sunt comasate sute de fabricute care se ocupa de prelucrarea pielariei si obiectelor din aceasta materie prima. Asa este si cazul oraselului Santa Croce sull’Arno. Este acel loc tipic italian, cu cladiri din perioada Renasterii, inca locuite, in care timpul pare ca se misca altfel. Totul pare a fi un “dolce far niente” desi, in spatele acestui calm aparent, artizani cu exeperienta dau viata unor produse minunate.
Este si cazul producatorului de genti, portofele si accesorii de lux, Ghibli. Brand-ul s-a nascut din pura pasiune si la asta au contribuit doi oameni cu spirit artistic, Piero Manzi si Maura Cioni, incepand productia inca de acum 40 de ani. Totul a pornit usor si, rezultatele exceptionale, au dus catre o cerere pe piata din ce in ce mai mare. Astfel, au ajuns ca din micul orasel Toscan sa sa porneasca spre tari precum: Rusia, Emiratele Arabe Unite, Liban, Canada, Monaco, Italia, Japonia, Marea Britanie, Kuweit, Spania, Quatar, Hong Kong, Cehia, Coreea de Sud, Arabia Saudita sau Polonia. Perloro.ro este magazinul online care le-a adus si in Romania.

Modelele sunt deosebite. Fiecare obiect este realizat din piele de piton sau crocodil, si sunt pictate manual. Nuantele sunt unice si se obtin din pigmenti speciali obtinuti prin tehnici cunoscute inca de pe vremea alchimistilor. Nu exista doua genti care sa aiba acelasi colorit. Combinatiile sunt indraznete si exotice. Printre cele mai dorite tipuri de produse sunt clutch-urile pentru ocaziii spciale. Pielea este innobilata cu frumoase aplicatii de cristale Swarovsky care fac din acestea adevarate bijuterii. Un astfel de clutch, combinatie piton si cristal, nu trebuie sa va lipseasca din garderoba. Daca alegeti, de exemplu, Geanta Clutch Piele Piton si Cristale Dama Fidelia, nu veti trece neobservata. Nuanta de rosu pasiune este nota de rezistenta a acestui accesoriu. Aplicate manual, cele 90 de cristale de pe clutch nu fac decat sa puna un si mai mare accent pe faptul ca acesta este un produs de lux, rafinat si mereu in tendinte. O rochie de seara va capata stralucire daca o accesorizati cu un clutch Fidelia.
Puteti comanda oricand acest model dar si multe altele, de pe site si, in cel mai scurt timp, produsul ales va ajunge la dumneavoastra. Nu va privati de un accesoriu care emana, centimetru cu centimetru, pasiune toscana.