Please assign a menu to the primary menu location under menu

beautyFashion

Parfumuri pentru femei – alege produse originale, de calitate, moderne

Parfumuri pentru femei – alege produse originale, de calitate, moderne

Memoria olfactivă este o metodă suavă și delicată de întoarcere în timp. Parfumurile sunt iubite de femei pentru că aduc emoții și stări asociate unei anumite arome, care rămân în memorie o dată cu trecerea timpului.

Un parfum bun este azi o necesitate pentru orice femeie. Parfumul reprezintă o parte a personalității tale, trăiești o anume stare când porți parfumul potrivit și atragi mai ușor admirația oamenilor când parfumul se potrivește stilului tău . Când alegi un parfum pe https://parfumation.ro/women-s-fragrance ,știi că e vorba de un produs de calitate, care îți oferă siguranța unui parfum original. Cele mai vândute parfumuri demonstrează că valoarea, calitatea și marca produsului au trecut proba timpului și au cucerit inimile femeilor.

Lanvin Eclat’d Arpege este unul din cele mai cerute parfumuri și îl găsești firește la Parfumation.ro.

Lansat in 2012, creația casei Lanvin este realizată de un parfumier celebru Karine Dubreuil. Notele de vârf sunt arome de lămâie siciliană și liliac verde. La mijloc sunt flori de wisteria, bujor roșu și note de floare de piersic. Mușc, chihlimbar și cedru alcătuiesc notele de bază. Parfumul are aromă delicată și longevitate moderată, ceea ce îl face ideal pentru sezonul de primăvară și vară.

O altă recomandare este superbul parfum „Quatre Perfume” de Boucheron. Lansat în 2015, Quatre este un parfum suculent, fructat, conceput pentru femeia care dorește să adauge un plus de farmec și energie personalității ei.

Acest parfum frumos se poartă că un vis în perioada de primăvara și vara. Folosiți-l în timpul plimbărilor casual sau pe parcursul zilei în context profesional. Deși parfumul este blând și dulce, are o longevitate excelentă. Notele superioare ale parfumului conțîn lămâie, grapefruit, coacăz roșu și portocal amar. Notele centrale sunt o colaborare dulce între fructe: căpșune, măr și piersic sălbatic. Notele de bază spun o poveste despre pădurea aurie, cășmirul, cedrul, vanilia, moscul și caramelul.

Povestea casei Boucheron începe în anul 1858, când a fost fondată o companie de ceasuri și bijuterii de către Frédéric Boucheron. Când a deschis primul magazin de bijuterii în Place Vendôme- Paris, a ales un colț inundat de lumina soarelui pentru a-i face să strălucească pietrele și diamantele. Abia în 1988, afacerea Boucheron a început să producă parfumuri, dar a recuperat timpul pierdut, odată cu crearea multor parfumuri clasice.

Quatre” este și recomandarea noastră, îl puteți găsi pe site Parfumation, fiind un parfum pentru femei foarte îndrăgit pentru aromă fructată estivală.

Un alt deliciu, un parfum pentru femei clasic și iubit este „Premier Jour” de Nina Ricci. Această aromă este un parfum floral dulce, dar subtil, care a fost lansat în 2001. Este un parfum versatil, perfect pentru orice ocazie. Sticla în formă deosebită este concepută pentru a sugera feminitate, iar parfumul roz pal reprezintă o notă aparte. Numele parfumului se traduce din franceză : „prima zi”.

Notele de vârf au arome de gardenie și mandarină galbenă. Notele centrale au tonuri dulci de drajeuri albe,migdale zaharisite, iar notele de bază includ esențe lemnoase prețioase. Parfumul „Premier Jour” by Nina Ricci îți oferă expresie a senzualității, care te va încânta așa cum spune și numele, din prima zi. Este un parfum pentru femei atrăgătoare care știu să își pună în valoare feminitatea.