Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Parcursul Taurilor in Horoscopul 2019 de la ZODIACOOL

Nu trebuie sa mai asteptam pentru a vedea ce ne aduce nou an pentru ca cei de la ZODIACOOL ne-au adus horoscopul 2019. Si eu am vazut la zodia mea, Taur cateva lucruri interesante:

Prima edificare astrală vine în data de 7 Ianuarie când Uranus, planeta schimbării, revine la mers direct în Berbec, acest moment este în apropierea Elipsei de Soare din data de 06 Ianuarie 2019, cele două evenimente tind să aducă nativilor Taur noi perspective în ceea ce privește încrederea în cei dragi, implicarea într-un proiect de anvergură pe partea profesională, colaborările, lucrurile la comun, demersurile cu instituțiile statului, elaborarea unei lucrări științifice etc.

dupa cum toti sunteti constienti, nu toate aceste aspecte ni se aplica pentru suntem nascuti in zile diferite, avem varste diferite si profesii diferite. In cazul meu, si student si angajat este posibil insa ca una dintre acestea sa aiba loc desi in ceea ce priveste facultatea este ceva mai putin probabil. Dar, in ceea ce priveste locul de munca, aici o sa astept cu nerabdare oportunitatile care stau sa apara si o sa incerc sa profit de fiecare lucru benefic pentru a-mi consolida o cariera de succes in anii ce urmeaza. Si in relatiile personale va fi un lucru bun sa avanse si sa le consolidez si pe acestea.

Vezi detalii: https://www.zodiacool.ro/horoscop/horoscop-zodii/2019/taur