Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Parchetul lucios de care ai nevoie pentru o locuinta moderna

Atunci cand vine vorba despre o podea, noua sa reconditionata, parchetul este una dintre primele alegeri ale multor persoane. Acesta este foarte practic, modern, usor de montat. Practic,  cu ceva experianta, oricine o poate face fara a mai fi nevoie de o echipa de experti.

O alegere foarte buna este parchetul laminat, care este rezistent si care arata foarte bine. Pentru a fi siguri ca alegeti calitatea, site-ul Parchetlucios.ro va pune la dispozitie produse de origine germana, foarte bune calitativ.

Din informatiile generale de pe site puteti afla ca sunt disponibile 46 de modele, de la culori uniforme, imitatii de lemn sau de gresie sau modele unice. Toate acestea sunt realizate utilizand tehnologia ELESGO. Prin aceasta, parchetul este realizat din mai multe straturi, care ii ofera rezistenta si luciul specific. Astfe, durata de viata a acestui parchet lucios este mult mai mare decat a parchetului normal precum si rezistenta la diversi factori. Avem garantia ca isi va pastra luciul si frumusetea  pe toata durata de viata.

Plata unui produs se poate face in 2 rate, 50% la plasarea comenzii si 50% la livrare, in termen de cateva saptamani, deoarece produsele sunt aduse din Germania. Totodata, garantia acestora este de 15 ani, o perioada de timp destul de lunga.

Clientii isi pot alege orice tip de parchet si combinatie de culori. Chiar si in cazul a doua camere aflate una langa alta, pot fi utilizate doua tipuri diferite de parchet care insa se vor imbina fara probleme la mijloc. Putem alege de exemplu parchet alb lucios intr-o incapere si parchet lucios de culoare mai intunecata in alta incapere. Aceasta combinetie ne poate oferi un anumit contrast de culori destul de frumos. Pentru mine personal cele mai potrivite ar fi modelele de culoarea lemnului, practic mitatie de lemn sau cele de culoare neagra. Pe site-ul Parchetlucios.ro va puteti gasi si voi combinatia potrivita.