Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Parcare care isi deschide portile in exclusivitate clientilor

“Un orologiu sună noaptea jumătate.
La parcare-n poartă oare cine bate?”
Imi vin in minte aceste versuri tocmai acum cand la ora 23:45 ne facem intrarea triumfala pe aeroportul Otopeni. Nu am programat eu zborul la acesta ora tarzie si nu pot aeroporturile sa isi ajusteze orarul de zbor, dupa nevoile de somn ale clientilor…
In sfarsit pun picioarele pe pamant si parca nu indraznesc sa-i sun la aceasta ora tarzie. Imi iau inima-n dinti, caut in agenda telefonului numarul lor si sun. Le cer scuze mai intai, apoi ii anunt ca am sosit si eu, dar sunt detasati, amabili, disponibili. Le explic ca astept cu bagajele pregatite transferul si ma cearta ca nu am sunat la timp, fiindca ei obisnuiesc sa isi astepte clientii.
Sunt extraordinar de multumit de relatia noastra de afaceri si imi vin in minte versurile hazlii:”N-am venit sa-ti tulbur somnul/Palaria si paltonul.”
La fel si eu. Nu as fi vrut sa le tulbur linistea, dar am masina la ei, in parcarea ingradita si nu am ce face!


Drumul pana la parcare pe termen lung aeroport de langa aeroportul Otopeni decurge placut. Masina este curata-curata, in stare perfecta de functionare, iar soferul comunica atat cat trebuie. Echilibrat la vorba, responsabil la condus, m-a cucerit pe deplin. Bariera automatizata ne permite accesul si sunt lasat in fata masinii mele sa nu trag mult de bagaje.
Grija lor fata de clienti este originala. Nicaieri nu am mai intalnit-o. Stiu ce va gaditi. Credeti ca le-am dat o caciula de bani de aceea sunt atat de amabili, dar mi se pare ca se poarta mai mult prieteneste decat comercial.
Vi se pare mult 48 de lei stationarea in prima zi si 12 lei pentru celelalte zile, in conditiile in care sistemul este supravegheat video, agentii de paza sunt la datorie si se asigura si transferul de aici la terminalul de plecari si de la terminalul de sosiri in parcare?
Oricine ar trebui sa aprecieze faptul ca va fi preluat de la aeroport gratuit la orice ora din zi si din noapte soseste si ca portile parcarii se deschid ca sa ofere acces la masina personala.
Furnizorii de serviici au luat in calcul si neplacerile soferilor: dereglari la nivelul rotilor, masina se incapataneaza si nu porneste, copiii au varsat suc pe tapiteriile auto. Ei s-au gandit la toate acestea si au adus in parcare servicii adiacente, cum ar fi:
-Robot presiune roti;
-Robot asistenta pornire Servicii contra cost:
-Curatare si igienizare tapiserie auto, pretul de pornire 250 lei.
E tarziu, dar nu imi pasa. Masina porneste de la prima cheie, cu toate acestea nu voi uita ca ei ofera si asistenta pornire. Bariera automata se ridica, iar eu sunt multumit ca soselele sunt aproape pustii, conduc prudent si am garantia ca voi ajunge teafar acasa.
Mi-as dori ca toti cei care pleaca departe cu avioanele sa isi lase masinile aici si sa scape de stresul relocarii de la aeroport acasa, mai ales cand ajung la ore nepotrivite.
Airoport-Parking ajuta turistii dependenti de avion sa fie independent fata d etrasfer aeroport Otopeni.