Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Ofera un nou aspect mobilei cu autocolantele Folina

Atunci cand ne alegem mobila pentru o camera sau pentru intreaga casa, o facem cu grija, pentru ca aceasta este menita sa reziste multi ani la rand. Spre deosebire de alte divese obiecte, mobila nu se schimba atat de des, asta si datorita faptului ca cea de calitate are un pret pe masura.

Cu toate acestea, exista posibilitatea ca in timp, mobila sa fie afectata de diversi factori, de la umiditate crescuta pana la lumina excesiva a soarelui, caz in care trebuie sa luam masuri pentru a preveni astfel de rezultate sau pentru a repara ceea ce deja s-a intamplat.

Mici accidente se pot intampla oricand, mai ales cand in casa sunt prezenti si copii, care au mereu tendinta de a se juca sau desena pe pereti sau obiecte. Un mod eficient de a proteja si totodata de a infrumuseta corpurile de mobilier este utilizarea de autocolante din magazinul Folina.ro, care pot fi gasite in numeroase modele si design-uri.

O parte si mai buna in ceea ce priveste aceste modele de autocolant este si accea ca putem alege culorile si designul in functie de alte obiecte si culori din camera astfel incat sa se asorteze cat mai bine. Putem astfel sa optam pentru un aspect de lemn, metalic, marmura si multe altele.

De altfel, unele dintre modelele de autocolant mobila din magazin sunt special destinate anumitor spatii, precum bucatarii, living-uri, bai sau dormitoare. Aplicarea si intretinerea este foarte usoara. Astfel, tot ce trebuie este sa stergem si sa curatam bine suprafata pe care urmeaza sa lipim autocolantul si sa presam bine cu o racleta sau alte unelte pentru a ne asigura ca este lipit pe toata suprafata. De asemenea, daca se murdareste, il putem sterge usor cu o laveta sau un servetel umed sau uscat. Acesta va rezista pentru mult timp, toate modelele fiin rezistente la umiditate dar si la temperaturi destul de mari. Asa ca nu va exista riscul sa se dezlipeasca daca mobila este expusa mereu la soare.

Pentru mai multe informatii despre modele si preturi, accesati si voi magaziunl celor de la Folina.