Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

O clinica de pediatrie la standarde europene

 

De cand eram copil, am visat sa ajut oamenii sa se vindece, in special copiii. Ma jucam adesea, cu copiii de la bloc, de-a doctorul si incercam sa ii vindec pe toti. Aveam halat si trusa medicala de jucarie, pe care le utilizam cu drag in fata blocului. Anii au trecut si, cum toata lumea se astepta, am terminat Facultatea de Medicina, specializarea Pediatrie.

Dupa ce am practicat meseria, atat in spitalele de stat din tara cat si in Anglia, pentru o perioada destul de indelungata, m-am gandit sa ma intorc in tara si imi deschid propria mea clinica in orasul natal. Este un loc destul de mic, cu un singur spital de stat si, mai ales cand e vorba de cazuri mai grave, pacientii sunt timisi in orasele mai mari, care au spitale judetene. O clinica, unde sa se faca si internari, era, asadar tot ceea ce orasul meu natal avea nevoie.

Am folosit un teren pe care il aveam de la bunicii mei pentru a construi de la zero o cladire extact asa cum o proiectasem eu, impreuna cu un arhitect, astfel incat sa se preteze pentru o clinica de pediatrie. Dupa ce constructia a fost gata a fost nevoie sa implementez proiectul, in primul rand prin achizitionarea de echipamente medicale de ultima generatie, specifice acestei specializari. Pentru a face acest lucru, am apelat la Sammedical, o echipa de profesionisti care iti implementeaza de la zero orice proiect medical. Indiferent daca este vorba despre medicina generala, cabinete stomatologice sau medicina veterinara, Sammedical va poate ajuta sa faceti rost de aparatura medicala, la cele mai inalte standarde. Firma va poate pune in legatura cu furnizorii din tara dar si din strainatate. In plus, prin intermediul Sammedical, puteti sa si negociati cu acesti furnizori.

Eu am apelat, cu toata increderea, pentru ca eram oricum familiarizat cu acest sistem implementat de Sammedical. Am fost extrem de multumit de serviciile echipei dar si de faptul ca ofera consultanta 24 din 24 de ore si 7 zile din 7. Cu ajutorul Sammedical, pot sa spun ca am cea mai frumoasa si moderna clinica de Pediatrie din intreaga regiune.