Please assign a menu to the primary menu location under menu

BucatarieDiverseRecomandari

O bucatarie pe masura casei tale

Bucataria bine amenajata este un vis. Dar alegerea estetica a mobilierului nu este suficienta. Trebuie sa ne gandim la orice: electrocasnice, mobilier, dulapuri de bucatarie, unitati de baza, carucior de alimente, sideboard, masa. Bucatarie europeana sau bucatarie americana? Exista ceva pentru toate gusturile si toate bugetele. Alegerea este a voastra! Noi va recomandam magazinul Kuechentreff. Aici puteti gasi mobila bucatarie nobilia. Sunt bucatarii de calitate germana, recunoscute in toata Europa pentru calitatea exceptionala. Sunt cele mai frumoase bucatarii moderne, pe care oricine si le-ar dori. In 70 de ani de istorie a companiei, Nobilia cu cele doua fabrici germane se confirma ca lider pe piata europeana. Un element esential al filozofiei companiei este obiectivul consolidarii continue a rolului in protejarea mediului si a durabilitatii. Acesta este motivul pentru care Nobilia se angajeaza sa atribuie aceeasi importanta factorilor economici, ecologici si sociali.

De la sosirea marfii pana la productie, sau pana la terminarea livrarii, Nobilia a creat un sistem complex de control in toate etapele procesului, pentru a garanta un nivel ridicat de calitate in fiecare bucatarie. Calitatea, respectul pentru mediu si eficienta energetica sunt elemente fundamentale ale politicii corporative Nobilia. Mobilierul, componentele si materialele sunt supuse numeroase proceduri de testare pentru a certifica potrivirea lor pentru utilizarea zilnica in laboratorul intern de testare a controlului calitatii pentru o durata minima de 15 ani. Acestea sunt adevaratele bucatarii germane.

Cum sa va creati mobila de bucatarie optima?

Pentru a optimiza spatiul si a face ca pregatirea alimentelor sa fie simpla, exista o regula care trebuie respectata: regula celor 3 zone. O zona de gatit, o zona cu apa, un frigider / zona de depozitare. Acesta este secretul pentru a avea o bucatarie perfecta!

Plasati fiecare zona aproape de celelalte: veti obtine un triunghi perfect pentru a va optimiza miscarile in bucatarie!

  • o zona rece pentru a pastra alimentele care sunt usor perisabile si o zona de sprijin pentru toate celelalte.
  • Un spatiu de pregatire si gatit, format dintr-o suprafata de lucru pozitionata intre chiuveta si plita.
  • O zona de spalare cu chiuveta, containere pentru gunoi si masina de spalat vase in apropiere.  Atunci cand alegeti o bucatarie Nobilia, pe comanda de la Kuechentreff, luati in considerare aceste sfaturi.