Please assign a menu to the primary menu location under menu

beautyDiverseFashionRecomandari

Nu renunța la sănătatea ta din lipsa bugetului. 4 tipuri de ochelari de soare pentru vremuri mai bune

Dincolo de protecția pe care ți-o oferă o pereche de ochelari de soare de calitate față de radiațiile solare, aceștia pot deveni un accesoriu care să completeze ținutele tale zilnice și care să te pună în valoare. Nu este nevoie să renunți la dragostea pentru fashion și nici la o bună parte din buget. Iar daca vara aceasta probabil ne vom reconfigura planurile de vacanta, carantina nu va dura la nesfarsit. În catalogul Avon curent vei regăsi numeroase accesorii la preturi convenabile.

Noi iti lasam mai jos cateva recomandari si nu uita – stilul continua si dupa epidemie.

1. Retro supradimensionați

Influențele retro au existat dintotdeauna, dar stilul inspirat din anii ’70 este o tendință cheie pentru anul acesta. Astfel, vei putea remarca o revenire a ramelor de acetat retro, pătrate, de dimensiuni mari sau ovale supradimensionate și culorile pământii și neutre. De asemenea, multe dintre ele se asortează perfect cu lentile verzi. Având în vedere nuanțele disponibile, îi poți asorta la ținute crem sau albe pentru un look relaxat.

2. Stilul îndrăzneț

Aceasta înseamnă că totul, de la culori neon la lentile tip oglindă și forme radicale, atrage atenția. Ochelarii de soare la modă sezonul acesta au culori vibrante și îndrăznețe. Ai drept inspirație gama de ediții limitate Post Malone creată cu Arnette pentru OPSM, care include un cadru galben îndrăzneț de acetat. O pereche de ochelari de soare extrem de îndrăzneață are nevoie de ținute neutre pentru a echilibra lookul. Ai grijă să ții cont totuși și de forma feței. Chipul tău este rotund sau ai mai degrabă o formă unghiulară în zona maxilarului? Analizează cu atenție forma și optează pentru rame exact opuse.

3. Look metalic

Metalul a reprezentat mereu o variantă mai puțin stilată a ramelor de acetat, dar în ultimii ani a revenit în tendințe în variantele aurii sau argintii. Extrem de simplu de asortat, ramele metalice se potrivesc cu o mulțime de ținute, iar modelul aviator este din nou la modă. Vei găsi cu siguranță variante pentru bugetul tău pentru că acest tip de ochelari de soare este un clasic.

4. Modele geometrice

De la triunghiuri, la marginile drepte transformate ușor în oval, această tendință cuprinde unghiuri și forme diferite. Ramele rotunjite, detaliile subtile din zona nasului sau stilul cu linii dure se îmbină sezonul acesta pentru a conferi un plus de stil oricărui look. Poți asorta o pereche de ochelari de soare cu formă geometrică la o cămașă albă simplă și clasicii blugi atunci când ieși la cumpărături. Chiar dacă în bugetul tău s-au impus limite ce nu îți mai permit răsfățul de a purta accesorii scumpe, ai nevoie doar de puțină inspirație pentru a
adapta variantele pe care ți le permiți la garderoba ta. Ai grijă să te protejezi de radiațiile solare cu ochelarii potriviți și simte-te în largul tău, fără să faci rabat la stilul cu care te-ai obișnuit.

Găsești numeroase soluții într-un catalog Avon.