Please assign a menu to the primary menu location under menu

FashionRecomandari

Nevoia de horoscop zilnic pentru toti romanii

O analiza recenta efectuata de psihologi a conturat doua motive principale pentru care oamenii citesc horoscop zilnic:

  1. Din dorinta de a incepe ziua cu ”promisiunea” ca le sunt rezervate lucruri bune: succes in dragoste (mai ales daca iubesc in taina pe cineva sau sunt la inceputul unei relatii), note mari la examene (celor aflati in sesiune), bani (celor care au datorii), impacare ( persoanelor care s-au certat cu cineva)
  2. Sa stie exact ce sa evite sa nu aiba de suferit de pe urma acelui fapt.

Horoscop zilnic pentru toti romanii

Atat in ziare (desi sunt pe punctul de a se demoda), cat si in emisiunile radio-TV sau in mediul online romanii asculta/citesc horoscopul zilnic cu atentie, fie ca sursa de divertisment, fie pentru ca cred in el 100%. In mod paradoxal, se constata ca oamenilor care cred, chiar li se indeplineste previziunea.

Un horoscop zilnic adevarat, valabil pentru toti romanii se afla pe site-ul Zodiacool.ro, fiindca este facut cu simtul raspunderii, in urma documentarii si nu la voia intamplarii. Oamenii vor intelege ca aici gasesc cele mai potrivite zodiacale, fiindca le pot verifica si pot evalua singuri marja de eroare de 1-2 %. De fapt procentul nu reprezinta erori, ci variabilele de la o personalitate la alta, diferente privind ora si data nasterii nativilor. In cadrul aceleasi zodii previziunile nu se indeplinesc de parca ar fi trase la indigo pentru fiecare persoana in parte.

Recomand horoscopul zilnic de pe acesta pagina virtuala fiindca prezinta deschis si amenintarile, dar si oportunitatile fiecarei zodii in parte. Oamenii nu vor sa fie mintiti frumos, ci sa stie de ce sa se fereasca si pe ce oportunitati sa se bazeze. Important este ca onestitatea prezentarii sa fie echilibrata de un ton optimist, prin care persoana dintr-o anumita zodie sa inteleaga ca lucrurile nafaste care i se intampla o ajuta sa dobandeasca o experienta de viata, atat de utila in dezvoltarea personala.

Asa stau lucrurile pe acest site. Intru de placere in fiecare dimineata, fiindca horoscopul este complet, cu plusuri si minusuri, cum este si in viata.

Eu sunt Taur si trebuie sa spun ca horoscopul din 30 septembrie, 2018 a fost scris cat mai aproape de realitate, fara sa mi se faca anumite concesii ca sa ma determine sa il citesc.

Profesionistii de aici nici nu mutileaza adevarul, nici nu il ascund, fiindca vor in primul rand sa scuteasca oamenii de neplaceri si sa ii pregateasca psihic pentru aspectele negative care apar in viata.

Taurii sunt perceputi de catre cei din jur ca fiind luptatori si incapatanati si imi plac oamenii care imi amintesc ca si eu, indiferent de zodie, am voie sa dovedesc lipsa de concentrare in ceea ce fac, ca in viata mea pot interveni situatii neprevazute, iar esecul, oricat de dureros ar fi, este lasa in viata omului cu rol dual:

-sa ii arate ca nu era suficient de pregatit pentru succes

-sa il mobilizeze sa doreasca mai mult.

De pilda sa luam ca exemplu o anumita profesie: cea de medic. Sa zicem ca horoscopul arata ca o persoana nu va reusi la examenul de admitere. Cum ar trebui sa priveasca lucrurile?

  1. Sa admita ca nu are suficient sange rece sa profeseze ca medic si sa se reorienteze. Am vazut persoane deosebite de inteligente, care au abandonat Medicina in anul III si au dat admitere la altceva, fiindca nu se regaseau in acesta profesie.
  2. Sa persevereze, iar perseverand vor deveni printre cei mai buni.

Horoscopul de pe site-ul prezentat mai sus spune lucrurilor pe nume, iar in cazul in care previziunile nu sunt roz, nu le cosmetizeaza sub nicio forma. Cititi horoscopul fiindca gasiti informatii utile care pot fi folosite in favoarea voastra!

Cititi zilnic horoscopul de pe ZODIACOOL!