Please assign a menu to the primary menu location under menu

Fashion

Model videochat: un job popular

In ultimii ani, job-ul de model videochat a devenit din ce in ce mai popular si mai cautat. Acest lucru nu este o surpriza, considerand beneficiile usriase pe care le ai daca lucrezi in industrie, precum si faptul ca acest job nu cere niciun fel de experienta. Considerand ca din ce in ce mai multi angajatori cauta experienta, iar salariile nu sunt tocmai bune in multe cazuri, videochatul a devenit o cale foarte buna de a face niste bani seriosi, proportionali cu efortul depus.

Nu, nu ai nevoie de experienta

Ai citit bine mai sus, daca esti interesata de angajari videochat si vrei sa lucrezi ca model, nu ti se va cere experienta anterioara. Considerand ca aceasta devine din ce in ce mai importanta oriunde altundeva vrei sa te angajezi, si ca multe din internshipurile existente, necesare pentru a dobandi aceasta experienta,  nu sunt platite deloc, sau sunt platite foarte prost, videochatul este o alternativa mult mai buna. Ti se vor cere, in schimb, cunoasterea limbii engleze (sau, daca nu o stii, ti se vor oferi, la un studio bun, cursuri de engleza), seriozitate, perseverenta, dorinta de a creste si a te perfectiona mereu. Acestea sunt insa necesare in orice job si constituie o reteta buna a succesului.

Castigurile sunt, intr-adevar, fabuloase

Toata lumea stie ca videochatul are castiguri foarte, foarte mari. Acestea se obtin dupa multa munca, e adevarat, insa se obtin oricum mult mai repede decat in oroice alt job. Si, daca ai depune acelasi efort pe care il depui pentru bani multi in videochat in alta parte (ore multe lucrate, program constant, perfectionare continua) nu ai obtine nici pe departe aceleasi rezultate. Ce alt loc de munca iti poate oferi sansa sa ajungi la 5000 de dolari pe luna in primele cateva luni, si chiar si la 20000 mai tarziu? Daca lucrezi dintr-un studio bun, vei beneficia, de asemenea, si de bonusuri si premii. Charm Studios ofera, pe langa acestea, si un sistem de comisioane progresive: cu cat faci mai mult bani, cu atat creste si comisionul tau. In plus, desi exista perioada de training, nu vei fi platita mai putin in timpul ei, ci vei beneficia de castigurile tale de pe site.

Iti poti organiza timpul cum vrei tu

Programul, in meseria de model videochat, este flexibil. Este adevarat, daca lucrezi de la un studio, ai de ales intre anumite ture si sa ramai pe tura respectiva. Acesta este insa un lucru bun, deorece a fi constanta iti va aduce si mentine membrii. De asemenea, chiar si turele pot fi usor modificate (venit mai devreme sau mai tarziu, uneori, daca este necesar, sau mutata ziua daca exista probleme) si, daca descoperi ca intervalul orar nu ti se potriveste si nu te ajuta, se poate alege alta tura.

Daca vrei sa faci primii pasi in aceasta industrie, si vrei sa inveti exact cu ce se mananca acest job, da un click aici si programeaza-te la un interviu. Noi te vom primi cu multa caldura si iti vom explica tot ceea ce doresti sa afli.