Please assign a menu to the primary menu location under menu

Recomandari

Masurarea glicemiei cu Glucometrul Contour Plus ONE

Masurarea periodica a glicemiei este considerata una dintre cele mai importante conditii pentru un control adecvat al acesteia. Frecventa masurarilor glicemiei depinde de persoana, daca are sau nu diabet, ce tip de diabet are si de starea totala de sanatate a acesteia.

Pentru a masura valorile  chiar la domiciliu, se foloseste un dispozitiv numit glucometru. Pentru un diabetic, acest aparat este vital. Glucometre inteligente asa cum este Glucomentru Contour Plus ONE ne ofera o serie de avantaje:

  • sunt foarte usor de utilizat;
  • masuratorile facute sunt exacte;
  • rezultatele pot ajuta la administrarea tratamentului.

Existenta dispozitivelor moderne de autocontrol si o selectie larga de medicamente si suplimente, garanteaza unei persoane cu diabet o viata mai usoara. Glucometrul Contour Plus ONE ofera posibilitatea de a transfera datele si informatiile de pe dispozitiv direct pe telefon pentru a intelege si a gestiona mai bine diabetul.

Glucometrele sunt extrem de usor de utilizat, dar este foarte important sa alegeti modelul potrivit.

De ce sa alegeti glucometre Contour Plus ONE:

  • puteti descarca aplicatia Contour Diabetes direct pe telefon, aplicatia este foarte simplu de utilizat;
  • aplicatia se sincronizeaza perfect cu glucometrul astfel incat veti avea acces la un grafic cu variatia glicemiei in timp. In acest mod veti putea intelege mai usor felul in care activitatile zilnice afecteaza rezultatele glicemiei;
  • aveti posibilitatea sa va inregistrati mesele si informatiile privitor la medicamentele pe care trebuie sa le luati, insotite de note si reamintiri vocale;
  • este un model de glucometru extrem de sigur, medical autorizat, dezvoltat in colaborare cu cei mai buni experti in diabet.

Nu uitati: achizitia de glucometre trebuie efectuata doar din farmacii specializate. In farmacia onlinefarmacia.ro veti gasi cele mai bune glucometre la cel mai bun raport pret-calitate.

S-a demonstrat ca monitorizarea glicemiei joaca un rol important in tratamentul diabetului. Studiile pe termen lung arata ca mentinerea nivelului glicemiei la un nivel normal poate reduce riscul de complicatii cu 60%, asa ca nu va neglijati sanatatea.